2
Ontbijten in... by Eleni Hoefsloot

5x ontbijten in Amsterdam!

Ik ging op zoek naar de leukste tentjes in Amsterdam waar jij op de vroege morgen terecht kunt om lekker te ontbijten, maar ook voor een kop koffie of een verse juice. Vervolgens kwam ik er dus achter dat geen enkel tentje is geopend vanaf 07.00 uur?! Hallo? Wat is er aan de hand..?

Maar toch, hieronder de vijf ontbijtspots die zeker op je lijstje moeten, maar ook hopelijk snel hun openingstijden ietsje vervroegen:

Teds Amsterdam

Teds is in Amsterdam uitgegroeid tot een ware ontbijt-hotspot en staat ook vast op mijn lijstje! Ben je in Amsterdam en zoek je nog een leuke ontbijtstek? Ga naar Teds! Je kunt hier terecht voor goede koffie, maar zeker ook voor een heerlijk ontbijt. Op de kaart staan verschillende gerechten met ei (YES proteine!), yoghurtjes met granola, super lekkere broodjes, maar zelfs ook burgers en soepen. Burgers en soepen? Ja een pluspunt, je kunt hier ook prima blijven plakken voor een brunch of een high tea. Open vanaf 08.00 uur!

The Breakfast club Amsterdam

The Breakfast Club heeft meerdere vestigingen in Amsterdam en dat zegt toch eigenlijk al genoeg?! What’s in a name right…? Lekkere pancakes, yoghurt met fruit en granola, smoothies en andere lekkere ontbijtjes sieren hier de kaart. Het is de perfecte hotspot om van je ontbijtje te genieten. Geopend vanaf 08.00 uur!

Coffee & Coconuts Amsterdam

Vanaf ’s ochtends vroeg ruikt het hier naar koffie! Bij Coffee & Coconuts in De Pijp schuif je aan voor een heerlijke bak overnight oats (#fitgirl), verschillende gerechten met ei en avocado (YES, weer die proteine!) of pannenkoeken met verschillende toppings. Pluspunt aan deze hotspot is dat het er doordeweeks niet zo mega druk is en je dus meteen aan kunt schuiven! Geopend vanaf 08.00 uur!

Vinnies Amsterdam

Ohhhh, éen van mijn lievelings. Vinnies! Voor gezonde, biologische ontbijtjes en de beste cappucino ga ik naar Vinnies! Love dit schattige tentje. Ook zij hebben meerdere vestigingen in Amsterdam en voorzien je van heerlijke gerechtjes. Zo start je je dag hier met havermout, yoghurt met granola of verse croissantjes. En ja, die koffie’s en cappucino hier zijn echt perfect. De vestiging op de Nieuwezijds Kolk is trouwens geopend vanaf 07:30, de andere vestigingen vanaf 08.00 uur! En vraag stiekem om twee koekjes bij de koffie, die zijn zo goddelijk!

ENJOY! En vergeet vooral niet #deargoodmorning te gebruiken zodat ik al jouw jaloersmakende ontbijtjes kan zien!

Liefs, Lienke

Avatar
Eleni Hoefsloot Ontbijten in...

2 Responses to “5x ontbijten in Amsterdam!”

oktober 14, 2017 at 6:17 am, 5x Ontbijten in Utrecht! - DEAR GOOD MORNING said:

[…] dat Nederland nog ver achter loopt op het gebied van buiten de deur ontbijten. Net als in Amsterdam en Rotterdam is ontbijten in Utrecht vóór 08.00 uur nauwelijks mogelijk. Maar de plekken waar je […]

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.