2
Ontbijten in... hotspots by Lienke

5x Ontbijten in Utrecht!

Goed, vorige maand hadden we al geconcludeerd dat Nederland nog ver achter loopt op het gebied van buiten de deur ontbijten. Net als in Amsterdam en Rotterdam is ontbijten in Utrecht vóór 08.00 uur nauwelijks mogelijk. Maar de plekken waar je daarna wel terecht kunt voor je verse croissant, smoothiebowl of gewoon een kop koffie zijn wel heel fijn!

30ML

De beste koffie van Utrecht vind je bij 30ml. Dit leuke tentje heeft namelijk een eigen koffiebranderij! Daarnaast zijn ze sinds vorige maand gestart met hun all day breakfast kaart. Je kunt er eitjes op elke mogelijk manier bestellen, er zijn salades en zelfs pancakes. Kun je niet kiezen? Blijf dan lekker hangen tot de lunch en ontbijt gewoon nog een keer 😉

Interior by SUPERMARKED and &Hout

A post shared by 30ml coffee bar (@30ml_coffeebar) on

Luc.

Stiekem ben ik een beetje verliefd op Luc. Dit restaurant vind je in hartje Utrecht en alles is hier mooi. Het interieur, het eten, de mensen. Je waant je in een soort van groene oase! De kaart is wisselend, maar altijd uitgebreid aangezien ontbijt en lunch in elkaar overlopen. Je kunt helemaal uitpakken of gewoon kiezen voor croissants met Nutella (applaus voor degene die dit op de kaart heeft gezet!). Luc. is geopend vanaf 10.00 uur, behalve op zondag, want dan slapen ze een uurtje langer uit.

Lewis Book Cafe

Net buiten het vernieuwde Hoog Catherijne zit Lewis Book Cafe. Nog niet zo lang geleden openden ze hun deuren en nu al een hotspot! Het is een soort van home away from home met gezellige banken, knusse hoekjes en leestafels. Je kunt er de hele dag terecht voor ontbijt, waaronder een tropical smoothie bowl, toast met heerlijk toppings of warme scones. Elke dag open vanaf 09.00 uur!

De Rechtbank

Jongens, we hebben er eentje hoor! Hier kun je namelijk door de week al terecht vanaf 06.30 uur. Restaurant de Rechtbank hoort namelijk bij het Court hotel, maar iedereen mag meegenieten van hun ontbijtbuffet. Denk aan vers fruit, warme broodjes, eitjes en pancakes en dan zoveel je wilt voor maar €13,50. Als je niet zo’n grote eter bent kun je trouwens ook gewoon bestellen van een kaart.

Broei

Misschien wel het gezondste ontbijtje vind je bij Broei. Dit is echt de beste plek om ’s ochtends te knallen achter je laptop (en je bent echt niet de enige!) en tegelijk te genieten van een ontbijt. De gehele kaart is trouwens wel vegetarisch, maar geloof me, dat vlees mis je echt niet! Broei is elke dag geopend vanaf 09.00 uur.

#broei2.0 is een feit! #trots #veggies #utrechthotspot

A post shared by BROEI UTRECHT (@broei.utrecht) on

Wat is jouw favoriete plek om te ontbijten in Utrecht?

Liefs, Lienke

Ik ben genomineerd voor de WomensHealth Fitlist 2017! Vind je dit terecht en wil je graag dat Dear Good Morning als onderneming wint? Stem dan direct via deze link! Mega bedankt.

Lienke Ontbijten in... hotspots
Story about:

2 Responses to “5x Ontbijten in Utrecht!”

oktober 16, 2017 at 9:18 am, Yvonne said:

‘t Koffieboontje (Oudegracht) en Cornelis (Buiten Wittevrouwen) zijn ook fijn!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 3 =

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.