1
HEALTH by Lienke

Beste magazines om een regenachtige dag mee door te komen.

Soms is er gewoon even niks fijners dan op de bank ploffen met een tijdschrift. Even relaxen en weer opladen voor je volgende workout. Hoe fijn is het dan om tijdens het lezen een dosis motivatie te krijgen? Ik ging op zoek naar de beste sportieve magazines voor een middagje me time!

Womens Health

Ja dit is misschien geen verassing. Womens Health is het bekendste sporttijdschrift voor vrouwen in Nederland. Mijn beste sportmaatje is de editor in chief en ik zie dus van dichtbij hoe hard zij werkt om dit toffe blad te realiseren. Echt elke maand knallen om de meest interessante artikelen bij elkaar te krijgen. Zo knap vind ik dat! In het blad vind je onder andere recepten, weetjes en interviews met topsporters.

Runners World

Ben jij een echte hardloper (to be), dan mag de Runners World niet ontbreken in jouw lijstje. Welke schoenen zijn het beste, wat kan je eten vóór een lange duurloop en inspirerende verhalen van mederenners. Echt top als je je hardloopkennis wilt vergroten! Ondanks de naam zijn er trouwens ook zat artikelen die interessant zijn voor niet-renners! Verhalen van medesporters, ook al beoefenen ze misschien niet jouw sport, zijn altijd inspirerend!

Santé

OK, in mijn hoofd was de Santé vroeger super suf. Maar dat is flink veranderd! Sante staat vol met tips om een healthy lifestyle te creëren. Veel achtergrondinfo over de hypes op fitgebied, persoonlijke verhalen, beauty en reizen. Echt alles wat je nodig hebt om jouw leven een gezonde boost te geven!

magazines

Shape

Iets minder makkelijk te krijgen in Nederland, maar de moeite meer dan waard is Shape magazine. Eigenlijk kun je dit een beetje de oudere zus van Womens Health noemen. Ze gaan vaak net iets dieper in op zaken, waardoor je echt je kennis bij kunt spijkeren. Daarnaast wisselen ze de wat “zwaardere” artikelen af met leuke lifestyle tips, jaloersmakende reizen en de lekkerste recepten. Je kunt hem onder andere halen bij de Waterstones in Amsterdam!

Zo, genoeg inspiratie voor de komende regendag toch? Ken jij nog leuke bladen die ik echt eens moet lezen? Misschien iets wat bijvoorbeeld meer gericht is op eten of op mindfullness zonder te zweverig te worden? Laat het me weten in de comments!

Liefs, Lienke

Lienke HEALTH
Story about:

One Response to “Beste magazines om een regenachtige dag mee door te komen.”

november 24, 2017 at 9:34 am, Yvonne said:

Ik ben al jaren fan van Flow; mindfulness en (meestal) een prachtige lay-out.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − zeven =

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.