by Lienke

Contact

Dear Good Morning staat voor een energieke ochtend. Own your morning en ga je dromen achterna. Wees gelukkig, wees succesvol en vooral gezond en fit. Ik, Lienke, help je daar graag mee!

Samenwerken?

Mail me gerust op lienke@deargoodmorning.com

Dear Good Morning werkt samen / heeft samengewerkt met o.a.
» 3FM, NPO3 – ochtendshow Giel Beelen
» Body&Fit Shop
» Ambassadeur Perry Sport NL

Over de founder

Ik, Lienke de Jong (26 jaar), ben founder van Dear Good Morning.
Twee jaar geleden begon ik met het opzetten van een blog en een Instagram account omdat ik zoveel mogelijk mensen wilde inspireren richting een sportieve ochtend.

Ikzelf sport elke ochtend en dat geeft me veel positiviteit en vooral energie. Ik functioneerde daardoor beter op mijn werk, was vrolijker dan ooit en mijn nachtrust werd beduidend beter dan voorheen.

Dit moest ik overbrengen naar de rest van de wereld!

Zo gezegd, zo gedaan. Dear Good Morning is nu een officiële onderneming, waarmee ik via media en ludieke content mensen omtover tot ochtendfreaks.

Door de jaren heen merkte ik dat fit zijn niet alles is in het leven. Maar juist gelukkig en succesvol zijn maakt je fit en daardoor een nog sterkere persoonlijkheid.
Sinds 2016 ben ik deze uitgangspunten steeds meer gaan combineren op mijn website. Door gelukkig te zijn met jezelf word je succesvol. Doordat je gelukkig en succesvol bent, wil je jezelf fit houden om meer energie te krijgen. Deze drie elementen zijn essentieel en daarom onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Loopbaan

» Video Producer – Changing Life BV
» Online Producer – Endemol Nederland Beyond
» Junior Producer – Endemol Nederland
» Productie assistente – Endemol Nederland
» Event manager – Fjuze

Voor meer informatie kunt u mijn LinkedIn bekijken.

 

Lienke
Aanmelden voor Dear Good Morning Nieuwsbrief