0
SUCCESVOL ZIJN by Lienke

Dream Docu: Angela, het WK is almost here!

Bijna elke vrijdag praat ik met toppers die hun dromen achterna gaan. Meiden die in 2017 hebben besloten om hun droom te verwezenlijken. Dit keer in de Dream Docu: Angela, die bijna aan de start staat van haar WK.

Angela, heb je even?

Hoe gaat het met je? Het komt nu wel dichtbij he?
Klopt! Niet normaal, nog een paar weken en dan sta ik aan de start van het WK! Een droom die werkelijkheid wordt en waar ik het afgelopen jaar keihard voor gewerkt heb. Ondanks dat ik weet dat ik het kan, vind ik het toch wel heel spannend hoor. Wat komt er op me af, wat gaat er gebeuren, welke obstakels kom ik tegen, wat voor weer wordt het?

Om je voor te bereiden op het WK, wat heb je daar allemaal voor gedaan?
Naast veel trainen, zoals jullie in de afgelopen blogs hebben gezien, ook veel rusten. Mijn trainingsintensiteit is een stuk lager nu, omdat ik mijn lichaam ook wil laten herstellen. Het afgelopen jaar heb ik veel van mijn lichaam gevraagd, dus pak ik nu mijn rust. Daarnaast ben ik druk bezig geweest om er voor te zorgen dat er genoeg financiële middelen zijn om de reis naar Canada te kunnen maken.

Oh vertel….
Om mee te doen aan het WK, de reis te kunnen maken, de overnachtingen, eten en de kleding had ik bij elkaar ongeveer 2000 euro nodig. Sommige mensen kiezen ervoor om dit bedrag zelf te betalen, of doneeracties te organiseren, anderen zoeken sponsoren en kunnen op die manier hun reis financieren. Ik heb het geluk dat een groot gedeelte van mijn reis gesponsord wordt en een gedeelte betaal ik zelf. Zo blijf ik ook middelen houden om te trainen en me zo goed mogelijk voor te bereiden op het WK!

Dream Docu: Angela

Hoe vind je sponsoren?

Heb je een aantal tips voor mensen die op zoek zijn naar sponsoren?
Wauw, dat is een lastige vraag. Allereerst denk ik dat je iets moet doen waar je goed in bent of een doel waar je naartoe werkt. Dat kan, zoals bij mij, het WK zijn maar het kan ook een evenement zijn dat je zelf organiseert. Daarnaast vinden veel bedrijven het belangrijk dat ze er ook iets voor terugkrijgen, dus bijvoorbeeld reclame of meer omzet. De vraag is dan wat je het bedrijf kunt bieden. Ook zoeken bedrijven vaak een samenwerking die aansluit bij hun bedrijfsplan, dus een sportmerk zou sneller een sporter ondersteunen dan een musicus (om maar een voorbeeld te noemen). Daarnaast is het vaak een goede tip om bedrijven in je eigen omgeving te vragen of ze je willen sponsoren!

En waar ben je nu mee bezig?
Ik ben op vakantie! De aankomende anderhalve week geniet ik aan de andere kant van de oceaan van de onderwaterwereld, van het witte strand, de blauwe zee, het zonnetje en gezelligheid. Geen stoere sportverhalen, maar gewoon lekker op vakantie. Dat heet balans, toch? 😉

Angela is dus echt een voorbeeld, ook voor mij!! De volgende blog van haar zal gaan over het WK, rete spannend!!!

Heb jij een vraag voor Angela? Laat het weten in een comment!

Liefs, Lienke

Lienke SUCCESVOL ZIJN
Story about:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF