0
GELUKKIG(ER) by Lienke

DREAM DOCU, het tweede halfjaar

In december 2016 deed ik een oproep of er mensen waren die hun dromen wilden delen. Ik zocht naar mooie dromen die ik vanaf de zijlijn kon volgen. Inmiddels zijn we een half jaar verder, heel wat video’s verder en ook heel wat dromen verder. Tijd voor een update en een nieuwe wending aan de Dream Docu.

Na heel wat toffe gesprekken kwam ik uit bij Rianne, Floor en Angela. Drie onwijs gedreven vrouwen die niets liever wilden dan hun dromen achterna te gaan. Deze meiden wilde ik dit jaar vanaf de zijlijn gaan volgen, om te zien op welke manier zij hun dromen realiseren.

Na heel wat bakkies koffie en telefoontjes gingen we met z’n allen aan de slag. Elke vrijdag mocht één van de meiden haar verhaal doen op mijn kanalen zodat jullie, als kijker, konden zien hoe hun droom steeds meer gerealiseerd zou worden.

En dan is het ineens juli, zijn we alweer bijna over de helft van het jaar. En is het soms te raar voor woorden dat de meiden allemaal hun droom zo goed als waar hebben gemaakt.

dream docu

Floor wilde een triatlon en marathon lopen, Rianne een eigen kaartenmerk op de markt brengen en Angela wilde zich graag kwalificeren voor het EK en WK obstacle run.

Wellicht hebben jullie de video’s bekeken in de DREAM DOCU PLAYLIST of volgen jullie de meiden al op hun eigen kanalen. Ik vind het onwijs inspirerend om te zien hoe andere meiden hun dromen najagen.

En daarom gaan we het een beetje anders doen

Daarom wordt de insteek van Dream Docu de laatste maanden van 2017 anders. Elke vrijdag is er nu een blog van de meiden te vinden. Een blog die ik schrijf, maar met hun verhaal, met meer achterliggende gedachtes hoe zij bij hun dromen zijn gekomen en wat de stappen zijn nadat ze hun eerste droom hebben waargemaakt.

Op deze manier hoop ik meer tips voor jullie te verzamelen, zodat jullie voor de komende maanden ook aan de slag kunnen met het najagen van jullie eigen dromen, want niets is mooier dan dat!

Liefs, Lienke

 

P.S. Elke vrijdag om 07:00 uur een blog met één van de meiden.

Lienke GELUKKIG(ER)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF