1
Weet dit over je gezondheid.. by Dear Good Morning

Een latte? Dat betekent een half uur wandelen!

De blog “welke koffie is het gezondst? Weet jij het?” werd zo onwijs goed gelezen dat er nu een koffie deel 2 is. Want heel leuk allemaal, om te weten hoeveel calorieën er in elke koffie zitten, maar heb jij ook enig idee wat je allemaal moet doen om die weer kwijt te raken? No? I will tell you enne.. het gaat je nog verbazen ook.

Laten we beginnen met één van mijn favorieten: een latte. Alhoewel ik zelf amper het verschil proef tussen een latte en cappuccino, maar daar gaat deze blog niet over, hihi!
Voor een latte zou je een half uur moeten wandelen om weer een soort van “quite” te staan. Valt nog best mee toch? In je pauze meteen wandelend naar je koffietentje en weer terug. Dubbel op, ik vind het een goed plan.

De grootste klapper!

De ijskoffie moet je niet onderschatten want dat betekent toch echt behoorlijk wat extra beweging, om het maar even zo te noemen. Als je een ijskoffie bestelt dan krijg je een ijskoffie met veel ditjes en datjes wat toch al gauw uitkomt op honderden calorieën. Helemaal niet erg, want genieten moet je zeker. En als je een dubbele ijskoffie wilt dan kun je wellicht jezelf beloven om vanavond een HIIT workout te doen. Met een half uur intensieve HIIT workout verbrand je rond de 250 calorieën. Het is nog leuk ook.

 

De lekkerste klapper

Wanneer het tijd is voor een dessert neem ik altijd een Irish of Spanish Coffee. Noem het een soort verslaving, want eigenlijk wil je er elke dag wel eentje. Maar ja, we weten allemaal dat dat niet heel erg gezond is. Om een Irish Coffee een beetje te compenseren kun je een uur je huis gaan stofzuigen. Nou, dat vind ik het allemaal best waard!

koffie deel 2
Doe vooral alles wat je wilt

Deze blog is niet bedoeld om je bang te maken voor koffie of een speciale koffie. Integendeel, geniet er juist van! Wel is het zo dat mensen vaak onderschatten hoeveel calorieën zij op een dag binnen krijgen. Dat is zonde. Als jij elke dag drie cappuccino’s neemt, dan vliegen de calorieën zo je lichaam in.

Om wat bewuster bezig te zijn kun je jezelf één speciale koffie gunnen en de rest lekker zwart drinken. Daar zit 0 calorieën in, nou dat is weer ideaal! En geloof me, zwarte koffie is echt heel erg lekker!

 

Read more

Dear Good Morning Weet dit over je gezondheid..
Story about:

One Response to “Een latte? Dat betekent een half uur wandelen!”

maart 10, 2018 at 5:35 pm, Aletta said:

❤️ ☕️??

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.