0
LIENKE by Lienke

Hoe het komt dat ik met deze blog faalde

Een maand geleden begon ik met mijn wekelijkse fooddiary. Die heb je slechts drie keer kunnen lezen. In deze blog vertel ik je hoe het komt dat ik met deze blog faalde.

Zoals ik al elke keer vertel ben ik totaal geen trotse foodblogger. Mijn eten is al op voordat ik me bedenk dat ik ook even een topfoto had kunnen maken. Meteen een diepe buiging voor alle foodbloggers op deze wereld. Dat een foto voor het opeten gaat vind ik een bijzonder fenomeen.

Hoe het komt dat ik met deze blog faalde
Enfin, ik zag het helemaal voor me: mijn eigen fooddiary die je elke maandag kon lezen op mijn website. Motivatie voor mezelf om gezond te eten en voor jullie misschien een inspiratie als je ziet wat ik allemaal in mijn mond stop. Een win-win situatie volgens mij.

Zero, Noppes, Nada…

Week 1 was meteen verkloot omdat ik letterlijk nul, zero, noppes, nada foto’s had gemaakt van mijn eten. Ja sjees ik heb dan gewoon honger. Week 2 ging iets beter, welgeteld… een paar 😉 foto’s van mijn eten. Niet dat je daar meteen je vingers bij aflikte hoor, want mijn fotokunsten zijn niet optimaal. Laat staan eten op de foto zetten. Laat staan mijn eigen kookkunsten op de foto zetten. Ik kwak mijn eten op een bord en vreet het op. Niets bijzonders aan.

 

Eetdagboek 3 bestond alleen maar uit buffets en 24/7 eten, want ik was die week op Mallorca. Dus nee, ik had geen zin om gezond te doen. Gratis eten, een buffet en pakken wat je wilt. Nou dan ga ik tekeer. En dat boeit me dan ook helemaal niet. Al kijken mensen raar op en snappen ze niet waar ik het laat, Hollander Lienke gaat gewoon voor de 5e ronde.

En toen waren er alweer twee maandagen voorbij waar ik, heel asociaal, niets postte. Niet echt netjes en weer kom ik een belofte niet na… ik met al mijn beloofde video’s en update blogs. Maar dit keer vond ik het niet zo erg.

Van vreten naar eten

Wat ik met mijn fooddiary eigenlijk gewoon wilde laten zien is dat je ALLES kunt eten. Dat je gewoon moet vreten wat je wilt maar dan dat “vr” proberen weg te laten en het gewoon eten. Niet van alles teveel of te weinig nemen, gewoon kiezen wat je wilt en daar van genieten. Heb je de ene dag veel ongezond gegeten, ga je de volgende dag gewoon voor de gezondere keuzes. Let gewoon op je eiwitinname en je hoeveelheden en geloof me, als je jezelf niets verbiedt, dan ga je vanzelf normaal met eten om. Zelfs mij is dat gelukt!

 

Lienke koffie

Dus euhm… uitprobeersel fooddiary is bij deze meteen gestopt. Maar hee, wil je gewoon wel af en toe mijn eten zien? Vraag me, ik stuur gerust een foto op, over eiwitinname en sport-food-must-haves blijf ik altijd praten.

Liefs, Lienke

PS: Leuk altijd die koffiefoto’s maar serieus…. je koffie is freaking smerig en koud als je eindelijk een goede foto hebt.

Lees hier:

Eetdagboek #1
Eetdagboek #2
En de laatste… Eetdagboek #3

 

Lienke LIENKE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + een =

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.