0
Lienke by Lienke

Ode aan de lekkere luie zondag

De zondag zie ik nog steeds als een speciale dag. Ook al ben ik mijn eigen baas en kan ik elke dag als een zondag pakken. De zondag is voor mij echt de dag waar ik niets moet, maar alles mag.

Mijn favoriete moment is de ochtend, goh verrassend!
Op zondag slaap ik altijd uit. Zelden heb ik een afspraak staan, ik probeer zoveel mogelijk mijn zondag vrij te houden.
Ook al sta ik doordeweeks altijd om 06:00 uur op, ik kan prima uitslapen tot 09:00 uur. Zo ook vanmorgen.

SUNDAY VIBE

Om 09:00 uur word ik wakker. Dubbel gevoel: shit is het al zo laat? Daar gaat mijn dag…
Aan de andere kant ben ik blij dat ik voldoende slaap heb genomen. Ik rol mezelf uit bed en loop richting de keuken. Oh nee eerst plassen, altijd zo nodig plassen als ik wakker word.
Dan is het tijd voor ontbijt. Dat blijft toch een extra speciaal moment. En zeker de zondag, dan denk ik altijd iets creatiever na over mijn ontbijt. Uitgebreider, meer variatie en net even wat meer de tijd nemen om het ontbijt te maken ook. En een bakje koffie.

Ik zet alles klaar naast mijn bed, pak mijn laptop en doe Spotify open. Meestal Top 50 HITS op hard. Even WhatsApp openen en mijn paps, mams en Charlotte een goedemorgen wensen. Zoals ik elke morgen doe. Ze zijn al uren wakker, ik voel me lui.  Maar heb wel echt een zondag vibe!

O JA… EN KOFFIE

Dan begin ik aan mijn ontbijt. Dat helaas ook al weer binnen één minuut op is. Dan maar focus op wat anders: mijn koffie! Die is al weer lauw, want tijdens dat ik alles klaar maak staat die koffie ongeduldig op me te wachten. Enfin, ik drink het op. Ik doe Instagram open en zie dat vele volgers al klaar zijn met een hardlooprondje. Aah men, ik had hen moeten motiveren, niet andersom…! Maar daar kan ik tegenwoordig wel om lachen. Na een half uur ben ik het zat en wil ik ook in actie komen, ik ga douchen, kleed me aan en ga naar buiten.

Een nieuwe bak koffie, een wandeling, naar de stad of sporten. Gewoon alleen waar ik zin in heb. Dit zijn wel echt momenten waarop ik me gelukkig voel, maar vooral ook uitgerust.

ABN Amro heeft een heerlijk filmpje gemaakt over dit ultieme zondagsgevoel. En guess what, ze hebben mij gevraagd om mee te werken! Goed opletten dus!

Reden voor ABN AMRO om dit te doen is om je te laten weten dat je nu, na een bod op een huis te hebben gedaan, ook op zondag hypotheekadvies via de webcam kunt krijgen. Handig!

Wat doe jij allemaal op een zondag? Zie jij de zondag  ook nog als een dag om vrij te nemen en een stapje terug te doen?

Liefs, Lienke

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met de ABN AMRO.

 

 

Lienke Lienke
Story about:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden voor Dear Good Morning Nieuwsbrief