1
AGENDA by Lienke

SAVE THE DATE – het allergrootste event ooit!

Ik ben zo blij dat ik het eindelijk kan en mag zeggen… Maanden ben ik bezig geweest met de voorbereidingen en vandaag wil ik dan vast een kleine teaser geven.

SAVE THE DATE

Zondag 27 mei 2018 gaat het gebeuren. Wie is er wakker genoeg voor Dear Good Morning goes Wipeout? Ik geef je nog niet alle informatie, maar dat het groot en groots wordt, is één ding wat zeker is. Hier wil je bij zijn!

OKE, NOG EEN KLEINE TEASER

Wat? Dear Good Morning goes Wipeout?

De Wipeout baan ligt in het midden van Nederland. Om 07:00 uur gaan we van start met de voorrondes. Ben jij wakker genoeg op de zondagmorgen om jezelf te kwalificeren voor de halve en misschien wel de grote finale? Word jij de grote winnaar van Dear Good Morning goes Wipeout?

Het event is mijn allergrootste event ooit, MAAR dat niet alleen… Dear Good Morning goes Wipeout wordt tevens de allereerste Instagram-serie ooit. Ja je leest het goed: in een 15-delige Instagram-serie kun jij jezelf straks terug zien euh… vallen? 😉
Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door Body&Fit shop.

DUS.. 

Save the date. Schrijf het met koeienletters in je agenda, want hier wil je bij zijn! Vanaf april krijg je alle informatie over hoe je je kunt aanmelden en hoe jij deel uit kunt maken van dit immens toffe event. Daarnaast zal ik je rond die tijd ook vertellen hoe je je kunt voorbereiden op de grote dag want… de Wipeout baan is niet zomaar iets!

Vergeet je vrienden niet alvast te waarschuwen! 

Liefs, Lienke

P.S. Wellicht heb je nu nog duizend-en-één vragen, maar wacht rustig af tot april. Dan komt er een speciale pagina waar alle ins & outs te vinden zijn en natuurlijk ook hoe jij je kunt aanmelden. Publiek is ook welkom, dus sleep vooral je ouders mee. Vergeet je niet aan te melden voor mijn nieuwsbrief, zodat jij als eerste alle informatie ontvangt! 

One Response to “SAVE THE DATE – het allergrootste event ooit!”

april 04, 2018 at 12:33 pm, Ik wilde je ontvolgen, ik werd te jaloers - mail - DEAR GOOD MORNING said:

[…] P.S.: Save the date, Dear Good Morning goes Wipeout. Hier wil je bij zijn! […]

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.