0
Lienke's persoonlijke verhalen by Lienke

Shit, niet één voornemen gehaald

Mijn mealprep-bakjes hield ik één week vol. Mijn alcoholvrije maand ongeveer twee weken. Ik heb meer 07:00 uurtjes overgeslagen dan normaal en inmiddels is mijn jaarplan voor Dear Good Morning nog niet af. HOI januari. Wat ga je weer snel.

In december besloot ik om ook kerstvakantie te vieren. Gewoon even twee weken helemaal niets, behalve trainen en dingen doen die ik zelf wilde doen. Alle klusjes verschoof ik naar januari en als ik last minute boekingen had zei ik die af. Ik wilde gewoon even vakantie vieren, wat bijna heel Nederland deed.
Van die vakantie kon ik onwijs goed genieten, ook omdat ik in mijn achterhoofd hield dat in januari alles weer anders zou zijn.

Mijn goede voornemens

Ja…in januari zou ik weer gaan knallen. Zou ik dag in, dag uit weer met Dear Good Morning bezig zijn, mijn voeding weer strak volgens schema en vooral ook weer extra knallen met alle trainingen. Met een jaarplan-opmaak in Word, een voedingsschema in mijn mobiel en 25 afgekochte personal trainingen op zak, kon ik genieten van de laatste weken chillen van 2017. 2018 Zou weer rammen worden.

voornemen

En dan zijn we 3 weken verder…

…en zit ik hier achter mijn bureau. Het is bijna de derde week van januari. Met een dikke trui aan en mijn broek open voor een beetje extra adem, snotverkouden, geen workout gedaan vandaag en dat Word-bestand voor Dear Good Morning is ook nog steeds leeg. FUCCKKKKKK, toch iets lastiger dan ik dacht.
Duidelijk een gevalletje van “ik wil alles tegelijk” en goh… ineens weer in mijn ritme komen na twee weken doen alsof het Kerst is en dus gewoon alles eten en drinken. Ja, als je dat lukt krijg je meteen een award.

Aan de ene kant stress ik ook hoor. Ik heb, zoals gewoonlijk, duizend-en-één ideeën in mijn hoofd, voor mezelf en voor mijn bedrijf, maar het komt nog niet echt van de grond. Mijn strakke eet-regime heb ik maar even losgelaten, want ook daar kwam alleen maar stress van.

Even mezelf bij elkaar rapen dus

Ok. Focus op wat in januari sowieso moet. Even een lijstje maken:
– Afrondingen Challenges Cup – freelance productieleider Endemol Shine Nederland;
– Keihard trainen voor GXR, het virtuele programma van Basic Fit waar ik één van de presentatoren van ben;
– Jaarplan DGM afmaken.

En al die andere dingen komen wel. Mijn eten komt wel weer. Die personal trainingen doe ik wel wanneer ik echt de tijd heb. Ze lopen niet weg. Al die andere ideeën komen wel. F*ck, het is nog maar januari en we hebben nog 11 volle maanden voor ons waarin we veel kunnen doen.

Met overhaasten kom je nergens en wat ik mezelf vooral heb voorgenomen is om meer rust te pakken zodat ik daadwerkelijk meer kan bereiken.

Liefs, Lienke

Lienke Lienke's persoonlijke verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.