1
GELUKKIG(ER) by Lienke

Sportieve cadeaus voor onder de kerstboom!

Je hebt je dromen voor komend jaar misschien al helemaal in je hoofd. Maar hoe ga je er nou voor zorgen dat je ze ook echt gaat waarmaken? Ik ging op zoek naar de meest inspirerende boeken om jou alvast extra te motiveren. Of je nou je eigen bedrijf wil starten, gewoon sterker in je schoenen wil staan of die ene droomreis wil maken er zit voor iedereen wat bij.

Garmin Horloge

OK, ok, hiervoor moet je de Kerstman misschien wel even extra lief aankijken want het is geen goedkoop cadeau. Maar hoe vet is dit Garmin horloge? Hij tracked al je activiteit, slaat je route op en meet je hartslag. BEKIJK HET PRODUCT HIER.

Dopper drinkfles

Hydratatie is super belangrijk dus altijd water bij je hebben is een must. Nou zijn plastic flesjes natuurlijk niet zo denderend voor het milieu. En zeg nou zelf, deze Dopler is toch ook veel mooier om bij je te hebben? BEKIJK HET PRODUCT HIER.

Yoga Mat

Even thuis een work out doen is vaak een uitkomst als je een volle agenda hebt. Maak het nog leuker met deze yogamat! Perfect voor push-ups en crunches of voor een relaxte yoga sessie. BEKIJK HET PRODUCT HIER.

Philips Wake up Light

Het blijft nou eenmaal de beste en fijnste wekker om mee wakker te worden deze Philips Wake up light. Word wakker met een zonsopkomst en val lekker in slaap tijdens de zonsondergang. Uitgerust het nieuwe jaar in! BEKIJK HET PRODUCT HIER.

Rituals geschenkset

’s Ochtends vroeg uit bed, je work-out eruit knallen en dan hup onder de douche! Die eerste stappen gaan een stuk makkelijker als je weet dat deze set je in de douche staat op te wachten. BEKIJK HET PRODUCT HIER.

Nike sportlegging

Soms heb je gewoon even een extra zetje nodig om je weer in de sportvibe te brengen. Vraag daarom aan de kerstman een fijne nieuwe legging! Het zou niet netjes zijn om hem daarna alleen maar in de kast te laten liggen toch? BEKIJK HET PRODUCT HIER.

Inspirerende koffiebeker

Elke ochtend wakker worden met een kop koffie in deze beker. Even een beetje self love en je kan hem ook nog eens handig meenemen mocht je haast hebben. BEKIJK HET PRODUCT HIER.

The North Face rugzak

Ik sleep me altijd een ongeluk met van alles en nog wat. Laptop, sportkleding, opladers, hoe relaxt is het als dat allemaal in een tas zou passen? Deze van North Face heeft meer dan genoeg ruimte en een speciaal laptop vak. Top voor sport én werk dus! BEKIJK HET PRODUCT HIER.

Wintersport jack

Wintersport junkies opgelet! Hoe tof is dit nieuwe jack? Het perfecte cadeautje als je al een wintersport reisje in het vooruitzicht hebt. Kan jij in ieder geval helemaal in style de piste af. BEKIJK HET PRODUCT HIER. 

Notitieboek Moleskine

Hoe digitaal alles ondertussen ook mag zijn, soms schrijft niks fijner dan een echt notitieboek. Handig om altijd bij je te hebben en je to do’s of ideeen in op te schrijven. De boekjes van Moleskine zijn misschien wat prijziger maar blijven zo lang mooi! BEKIJK HET PRODUCT HIER.

Het allerbelangrijkste…

DEAR GOOD MORNING SCHEURKALENDER

Elke dag bezig zijn om fitter, gelukkiger en succesvoller te worden. Yes! Koop nu mijn scheurkalender. KIJK HET PRODUCT HIER.

Zo, genoeg sportiefs om uit te kiezen toch! Wat zou jij het liefst onder de kerstboom vinden?

Liefs, Lienke

Lienke GELUKKIG(ER)
Story about:

One Response to “Sportieve cadeaus voor onder de kerstboom!”

december 07, 2017 at 10:15 am, Ali said:

Die scheurkalender heb ik al, die legging ga ik nog even naar kijken 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien − 6 =

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.