10 Toffe tracks voor tijdens het wandelen

YES! Dinsdag begint De Alternatieve Vierdaagse. Vier dagen wandelen met duizenden anderen. Via de wandel.nl-app kan je nu De Alternatieve Vierdaagse volbrengen. Deelnemers worden uitgedaagd om vanaf 21 juli vier dagen lang een afstand te wandelen van 15, 20, 30, 40 of 50 km. Ik vind het een geweldig initiatief en ik doe dan ook zeker mee! Jij toch ook? Meld je anders HIER nog even snel aan. Om de wandeling extra leuk te maken en jou een boost aan motivatie te geven, hebben wij de tofste en meest vrolijke tracks voor je op een rijtje gezet. Let’s go!

Tones and I – Dance Monkey

Pharrell Williams – Happy

Jason Derulo – Savage love

Dr. Alban – Sing Hallelujah

The Weekend – Blinding Lights

Beyoncé – Crazy in Love

DJ Snake – Taki Taki

R. Kelly – Ignition

Sheppard – Coming Home

Lil Tax X – Old Town Road

Ik kan in ieder geval niet wachten! Welke nummers luister jij graag tijdens het wandelen en doe jij al mee aan De Alternatieve Vierdaagse?

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Ik heb zojuist je nummers in een spotify lijst gezet. Lekker van genieten bij mijn volgende wandeling. Nee ik doe niet mee met de alternatieve. Mag gewoon nog werken deze week. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek