3 tips om je ochtend relaxed te beginnen 

3 reden om te relaxen in de ochtend

Een kort blogje, maar wel weer een eyeopener. Want… niets lekkerder dan de dag relaxed en positief te beginnen. De realiteit ziet er helaas vaak anders uit, haasten om op tijd te komen, kledingstress ‘Wat moet ik aan?’, ‘shit het regent’, ‘waar heb ik mijn sleutels gelaten?’ Herkenbaar? Met deze tips krijg jij het wel voor elkaar om je dag wat relaxter te beginnen.

Tip 1. Kleding klaarleggen

’s Ochtends (10 minuten voor je de deur uit moet) voor de kledingkast staan en concluderen dat je geen idee hebt wat je aan moet. Een grote stressfactor op de vroege ochtend. Bedenk daarom de avond van tevoren – al is het alleen in grote lijnen – wat je de volgende dag aan wilt trekken. Scheelt je niet alleen stress, maar ook een overhoop gehaalde kledingkast.

ochtend relaxed beginnen, kleding, muziek, vrolijk

Tip 2. Zet je muziek aan

Niets lekkerder dan de ochtend starten met een boost positieve vibes. De ochtendshow van Sublime met Sander de Heer bijvoorbeeld. Elke werkdag van 7.00 – 9.00 draait hij de lekkerste funk, soul en jazz. Echt mijn dagelijkse inspiratie voor mijn eigen playlist.

ochtend relaxed beginnen, kleding, muziek, vrolijk

Muziek werkt voor mij echt goed om lekker de dag mee te beginnen. De sunrise playlist van Sublime is trouwens ook perfect om de dag positief te beginnen. Een lijst, samengesteld door luisteraars (ja, dus ook door mij!). Die kant-en-klare playlist is ideaal.

Tip 3. Doe minstens één ding waar je vrolijk van wordt

Het leven is echt te kort voor chagrijnige ochtenden. Doe minstens één ding waar je vrolijk van wordt. Naast lekkere muziek luisteren is dit voor mij toch wel knuffelen met Micky en Max. Mijn sweeties, mijn babies, yes, i’m in love!  

ochtend relaxed beginnen, kleding, muziek, vrolijk

De ochtend staat voor de start van je dag, dus hoe je deze begint is bepalend voor de rest van je dag. Dus… Make it count!

Dit vind jij vast ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra ochtendmotivatie in je MAILbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

  • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
  • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
  • Altijd een persoonlijk bericht
  • Kortingen en extra win-acties

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots