3 tips om je ochtend relaxed te beginnen 

Een kort blogje, maar wel weer een eyeopener. Want… niets lekkerder dan de dag relaxed en positief te beginnen. De realiteit ziet er helaas vaak anders uit, haasten om op tijd te komen, kledingstress ‘Wat moet ik aan?’, ‘shit het regent’, ‘waar heb ik mijn sleutels gelaten?’ Herkenbaar? Met deze tips krijg jij het wel voor elkaar om je dag wat relaxter te beginnen.

Tip 1. Kleding klaarleggen

’s Ochtends (10 minuten voor je de deur uit moet) voor de kledingkast staan en concluderen dat je geen idee hebt wat je aan moet. Een grote stressfactor op de vroege ochtend. Bedenk daarom de avond van tevoren – al is het alleen in grote lijnen – wat je de volgende dag aan wilt trekken. Scheelt je niet alleen stress, maar ook een overhoop gehaalde kledingkast.

ochtend relaxed beginnen, kleding, muziek, vrolijk

Tip 2. Zet je muziek aan

Niets lekkerder dan de ochtend starten met een boost positieve vibes. De ochtendshow van Sublime met Sander de Heer bijvoorbeeld. Elke werkdag van 7.00 – 9.00 draait hij de lekkerste funk, soul en jazz. Echt mijn dagelijkse inspiratie voor mijn eigen playlist.

ochtend relaxed beginnen, kleding, muziek, vrolijk

Muziek werkt voor mij echt goed om lekker de dag mee te beginnen. De sunrise playlist van Sublime is trouwens ook perfect om de dag positief te beginnen. Een lijst, samengesteld door luisteraars (ja, dus ook door mij!). Die kant-en-klare playlist is ideaal.

Tip 3. Doe minstens één ding waar je vrolijk van wordt

Het leven is echt te kort voor chagrijnige ochtenden. Doe minstens één ding waar je vrolijk van wordt. Naast lekkere muziek luisteren is dit voor mij toch wel knuffelen met Micky en Max. Mijn sweeties, mijn babies, yes, i’m in love!  

ochtend relaxed beginnen, kleding, muziek, vrolijk

De ochtend staat voor de start van je dag, dus hoe je deze begint is bepalend voor de rest van je dag. Dus… Make it count!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoeken