0
Hoe eerder opstaan?, Ochtend by Lienke

3 tips om je ochtend relaxed te beginnen 

Een kort blogje, maar wel weer een eyeopener. Want niets lekkerder dan de dag relaxed en positief te beginnen. De realiteit ziet er helaas vaak anders uit, haasten om op tijd te komen, kledingstress ‘Wat moet ik aan?’, ‘shit het regent’, ‘waar heb ik mijn sleutels gelaten?’

Herkenbaar? Met deze tips krijg jij het wel voor elkaar om je dag wat relaxter te beginnen.

Tip 1. Kleding klaarleggen

’s Ochtends (10 minuten voor je de deur uit moet) voor de kledingkast staan en concluderen dat je geen idee hebt wat je aan moet. Een grote stressfactor op de vroege ochtend. Bedenk daarom de avond van tevoren – al is het alleen in grote lijnen – wat je de volgende dag aan wilt trekken. Scheelt je niet alleen stress, maar ook een overhoop gehaalde kledingkast.

ochtend relaxed beginnen, kleding, muziek, vrolijk

Tip 2. Zet je muziek aan

Niets lekkerder dan de ochtend starten met een boost positieve vibes. De ochtendshow van Sublime met Sander de Heer bijvoorbeeld. Elke werkdag van 7.00 – 9.00 draait hij de lekkerste funk, soul en jazz. Echt mijn dagelijkse inspiratie voor mijn eigen playlist.

ochtend relaxed beginnen, kleding, muziek, vrolijk

Muziek werkt voor mij echt goed om lekker de dag mee te beginnen. De sunrise playlist van Sublime is trouwens ook perfect om de dag positief te beginnen. Een lijst, samengesteld door luisteraars (ja, dus ook door mij!). Die kant-en-klare playlist is ideaal.

Tip 3. Doe minstens één ding waar je vrolijk van wordt

Het leven is echt te kort voor chagrijnige ochtenden. Doe minstens één ding waar je vrolijk van wordt. Naast lekkere muziek luisteren is dit voor mij toch wel knuffelen met Micky en Max. Mijn sweeties, mijn babies, yes, i’m in love!  

ochtend relaxed beginnen, kleding, muziek, vrolijk

De ochtend staat voor de start van je dag, dus hoe je deze begint is bepalend voor de rest van je dag. Dus… Make it count!

Dit vind jij vast ook leuk:

Avatar
Lienke Hoe eerder opstaan?, Ochtend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.