3 Verwarmde ontbijtjes met de Philips Airfryer

AIRFRYER- recepten van dear good morning. Philips

Opstaan wordt weer een uitdaging nu het ’s morgens weer donker en koud is. Ik ga het je iets makkelijker maken met deze drie verwarmde ontbijtjes, bereid in de Philips Airfryer.

Waarom zou je de Airfryer gebruiken? Krijg ik vaak als vraag. Ik zie het als vervanger van koken. Een snelle, simpele en gezonde manier om te koken. Een druk op de knop, en de Airfryer doet de rest. Het is eigenlijk een luxe leven, want koken was nog nooit zo makkelijk geweest. 

Philips Airfryer XXL

De Philips Airfryer XXL gebruikt warme lucht om uw favoriete gerechten te frituren, met weinig tot geen toegevoegde olie. Deze Airfryer is speciaal ontworpen om vetten uit het eten te onttrekken, waardoor dit de gezondste manier is om uw eten te bereiden..

Wij hebben dit keer gekozen voor de wat luxere ontbijtjes dan alleen maar Healthy-fit-food. Want ook wij als DGM-team vinden het heerlijk om eens wat luxer, minder voedzaam te ontbijten. Geniet van het leven, zeker de decembermaanden willen we weer extra genieten. 

SUNNY SIDE UP!

Skip je winterdip! Een zonnetje op je ontbijtbord met de “airsmijter”.

Ingrediënten (voor twee airsmijters):

 • Twee Kaiser broodjes
 • Twee eieren
 • Twee plakjes kaas
 • Groente naar keuze (kook je groentes wel even voor). Wil je echt een zondag-brakdag-ontbijt? Dan kan je altijd nog kaas of (Vega)vlees naar keuze gebruiken.

De Philips Airfryer gebruik je op 180 graden. Hol de broodjes uit en leg in elk broodje een plakje kaas. Giet de eieren voorzichtig in het broodje. Dan voeg je toe wat je lekker vindt. Vervolgens bak je de broodjes tien minuten op 180 graden af. Dankzij de warmhoudfunctie kan je trouwens het gerecht opdienen wanneer je er klaar voor bent. Je kan je gerecht tot 30 minuten warm houden.

LEKKER SMULLEN!

“Wie zoet is…” De goedheilig man heeft de schappen alweer goed gevuld met zijn snoepgoed wanneer ik op pad ben voor de ingrediënten van deze granola. Hoe leuk om hem te pimpen in Sinterklaassfeer?

Ingrediënten:

 • 150 gram havermout (wat er overblijft, kan in je schoen voor Amerigo!)
 • 100 gram kruidnoten
 • 50 gram blanke amandelen
 • 20 gram pompoenpitten
 • 1 flinke theelepel koekkruiden
 • 4 eetlepels zonnebloemolie
 • 3 eetlepels honing


Doe alles bij elkaar in het bakblik van de Philips Airfryer (behalve de kruidnoten). De bakblik accessoire (of ovenschaaltje) is een extra accessoire voor bij de Airfryer. Schep alle ingrediënten een paar keer om. En nadat je de Philips Airfryer voorverwarmd hebt op 160 graden gaat de granola er voor 15 minuten in. Af en toe even schudden om te voorkomen dat het een grote koek wordt. Zodra het afgekoeld is doe je de pepernoten erbij. In een afgesloten pot kun je dit zeker een paar weken bewaren. YUM! En met dit luxe ontbijtje heb jij de rest van de dag geen (kruidnoten) vreetkick meer. Zet dat schoentje maar gauw klaar want misschien stopt de Sint er wel een Philips Airfryer in dit jaar!

Wanneer je op zondagochtend nadat je lekker uitgeslapen hebt nog zin hebt in een afterparty aan de ontbijttafel.

PANCAKES!

Met behulp van de Philips Airfryer heb je in no-time dit pancake ontbijt op tafel. Ik maakte deze pancakes met behulp van de Body & Fit American proteïne pancake mix maar je kan ook een ander pancake recept gebruiken natuurlijk. 5 minuten op 200 graden in de Philips Airfryer en vervolgens een topping naar keuze!

Voor de topping koos ik banaan en Nutella.

“I can’t turn water into wine but I can turn pancakes into breakfast!”

TADAAA!

Heb jij nog meer lekkere ontbijtrecepten voor de aifryer? Deel ze vooral. Deze blog is tot stand gekomen met Philips. Het doel? Make life better.. en smaakvoller 😉 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook leuk:

Extra motivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

De Dear Good Morning Shop

Lieve lezer, mijn website gebruikt als standaard de nodige functionele cookies. Om de site te kunnen verbeteren, functies voor social media te bieden, content te personaliseren en sporadisch een advertentie te tonen zijn meer cookies nodig. Je kunt mijn privacybeleid erop nalezen als je wilt.