4 apps voor de vroege morgen

omar-prestwich-247130

Opstaan op de vroege morgen en je dag meteen fris en fit beginnen, dat maakt je een stuk productiever en het geeft je een fijn gevoel! Welke apps kunnen jouw ochtend nóg gemakkelijker, fijner of beter maken? Ik zocht het uit!  

De manier waarop je wakker wordt, bepaalt een groot deel van de rest van je dag. De stemming waarmee je wakker wordt is dus als het ware de eerste stap richting een goede dag! En eerlijk is eerlijk, niemand wordt vrolijk wakker met een schelle, harde pieptoon als wekker.

Sleep cycle

Wakker worden terwijl je het lichtst ligt te slapen, zorgt ervoor dat je het meest uitgerust wakker wordt. Maar hoe weet je nu wat de perfecte timing is? De app Sleep cycle kan je daarbij helpen. Deze app analyseert je slaapritme en zorgt ervoor dat je wakker wordt gemaakt op het ideale tijdstip! Het enige dat je zelf hoeft te doen is het tijdstip instellen waarop je wakker wilt zijn, de app zorgt er dan voor dat je uiterlijk dat tijdstip wakker bent, maar het kan ook eerder zijn! Sleep cycle vind je hier 

5 apps
Sworkit

Je ochtend beginnen met een work-out zorgt ervoor dat je fris en vol energie aan de dag begint. Maar heb jij nou net wat minder tijd op de vroege morgen en doe je je work-out liever thuis dan in de gym? Dan is Sworkit een perfecte app! Het enige dat jij hoeft te doen is de app te starten, te kiezen hoe lang je wilt trainen, het soort training kiezen en go! Pluspunt, Sworkit synchroniseert dus met MyFitnessPal, zodat je alles netjes bij kunt houden. Sworkit vind je hier.

5 apps

Calm

Calm is een app die je helpt om in een fijne mood wakker te worden. Je kunt met deze app verschillende wekkers instellen die allemaal bestaan uit natuurgeluiden. Zo kun je wakker worden met de zee op de achtergrond, een regenwoud, de vogeltjes of de stromende regen. Net wat jij fijn vindt. Zodra jij een thema kiest, leidt de app je door een aantal ontstressende stappen met meditatie en je bent good to go! Calm vind je hier.

HeadSpace

Zoals uitgelegd in eerdere blogs, is meditatie goed en stress slecht voor je lichaam. Je ochtend beginnen met een aantal minuten meditatie is dan ook geen slecht idee. Je creëert een positieve flow, even wat extra ruimte in je hoofd en bent helemaal fris en energiek. Headspace is een app die je daarbij helpt. In 10 minuten per dag begeleidt deze app je door middel van een duidelijke uitleg, een fijne stem en mooie animaties. Deze app is dus heel handig voor mensen die weinig ervaring hebben met meditatie, zoals ik! Headspace vind je via deze link.

4 apps

Welke apps gebruik jij in de ochtend? Laat een comment achter!

Dit vind jij vast ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra ochtendmotivatie in je MAILbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

  • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
  • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
  • Altijd een persoonlijk bericht
  • Kortingen en extra win-acties

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots