5-daagse wake up challenge

Jaaaa, samen één week lang de ochtend samen starten. Dat kan van 26 februari tot en met 1 maart want dan ben ik elke ochtend om 5.45 uur live via een besloten Instagram kanaal. Zin in!

Heb jij je aangemeld?

Te gek! Dan heb je in je mailbox een instructiemail gekregen hoe je bij het Instagram-kanaal komt waar de volledige 5-daagse wake up challenge zich afspeelt. Heb je die niet ontvangen? Check even in je spam of mail mij op [email protected]

Doe jij mee met de 5-daagse wake up challenge?

Heb je je nog niet aangemeld? Wacht dan niet te lang! 26 februari om 5.45 uur gaan we van start! Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit. Tijdens de 5-Daagse WAKE UP Challenge  zul je elke ochtend vanuit huis samen met mij sporten en dansen, terwijl je jezelf fysiek en mentaal uitdaagt. Lekker op je eigen niveau, iedereen kan dus meedoen!

Een ochtendfeestje in de woonkamer, een energizer om wakker te worden tot een uitdagende workout. Inclusief toffe challenges, tips voor je ochtendroutine en het creëren van nieuwe routines. Doe mee en ontdek de kracht van een energieke ochtendroutine!  En weet, ik sleep je uit bed zodat jij echt die 5 dagen afmaakt!

De challenge wordt via een besloten Instagram georganiseerd. 

Hoe werkt het?

  • Meld je aan via de 5-daagse wake up challenge-pagina
  • Ontvang na je aanmelding alle instructie per mail
  • Zo word je in 3 stappen lid van de besloten Instagram account
  • 26 februari geef ik via de besloten Instagram account de eerste live sessie om 5.45 uur
  • Alle sessies zijn daarna direct terug te vinden op het kanaal, mocht je je eens verslapen ;-)
5 dagen om 5.45 uur sporten met Lienke

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Search