Geef jezelf een boost aan nieuwe energie met de Dear Good Morning:

5-Daagse WAKE UP Challenge

5 dagen focus op jouw ochtend

Najaar een nieuwe editie!

Programma opzet

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

5-Day Challenge

De challenge

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit. De volgende editie is in het najaar. Tijdens de 5-Daagse WAKE UP Challenge  zul je elke ochtend vanuit huis samen met mij sporten en dansen, terwijl je jezelf fysiek en mentaal uitdaagt. Lekker op je eigen niveau, iedereen kan dus meedoen!

Een ochtendfeestje in de woonkamer, een energizer om wakker te worden tot een uitdagende workout. Inclusief toffe challenges, tips voor je ochtendroutine en het creëren van nieuwe routines. Doe mee en ontdek de kracht van een energieke ochtendroutine!  En weet, ik sleep je uit bed zodat jij echt die 5 dagen afmaakt!

De challenge wordt via een besloten Instagram georganiseerd. 

Dit is wat je krijgt!

Praktisch

De volgende editie is in het najaar.. elke ochtend om 5.45 uur een live workout van Lienke. Deze duurt 30 minuten. Daarnaast krijg je challenges en tips! Alles vindt plaats op een besloten Instagram kanaal.

Niveau

Iedereen kan meedoen. Ik geef altijd opties bij de oefeningen en je traint lekker vanuit huis. Dus super simpel om lekker mee te doen!

Terugkijken

Kan je er een ochtend niet bij zijn? Geen probleem. Alles kan je op de dag zelf direct terugkijken op het besloten Instagram kanaal.

5 dagen om 5.45 uur sporten met Lienke

Benodigdheden

Een plekje in je woonkamer (of buiten!) en een telefoon/laptop waarmee je de live sessie via Instagram kan afspelen! Oh en een dosis energie, maar dat komt wel goed ;-)

Extra's

Naast de 5 virtuele live lessen krijg je ook extra video’s en een challenge kaart om voortgang vast te leggen en echt te werken aan een nieuwe routine.

Reset

Reset oude gewoontes en creëer nieuwe gewoontes die energie geven. Krijg even een nieuwe boost aan motivatie in 5 dagen. Zonde als je het niet probeert!

5-daagse WAKE UP Challenge

De volgende editie is in het najaar.

Geef jezelf een boost aan nieuwe energie met de Dear Good Morning:

Zo werkt het:

Klaar om jezelf een extra boost te geven?

Meld je vandaag nog aan voor de 5-daagse WAKE UP Challenge en geef jezelf die extra boost.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoeken