Geef jezelf een boost aan nieuwe energie met de Dear Good Morning:

5-Daagse WAKE UP Challenge

5 dagen focus op jouw ochtend

Meld je aan voor de WAKE UP Challenge 26 feb - 1 maart 2024

Programma opzet

Maandag 26-2

Dinsdag 27-2

Woensdag 28-2

Donderdag 29-2

Vrijdag 1-3

5-Day Challenge

De challenge

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit. 26 feb – 1 maart 2024. Tijdens de 5-Daagse WAKE UP Challenge  zul je elke ochtend vanuit huis samen met mij sporten en dansen, terwijl je jezelf fysiek en mentaal uitdaagt. Lekker op je eigen niveau, iedereen kan dus meedoen!

Een ochtendfeestje in de woonkamer, een energizer om wakker te worden tot een uitdagende workout. Inclusief toffe challenges, tips voor je ochtendroutine en het creëren van nieuwe routines. Doe mee en ontdek de kracht van een energieke ochtendroutine!  En weet, ik sleep je uit bed zodat jij echt die 5 dagen afmaakt!

De challenge wordt via een besloten Instagram georganiseerd. 

Dit is wat je krijgt!

Praktisch

Van maandag 26 februari tot en met vrijdag 1 maart elke ochtend om 5.45 uur een live workout van Lienke. Deze duurt 30 minuten. Daarnaast krijg je challenges en tips! Alles vindt plaats op een besloten Instagram kanaal.

Niveau

Iedereen kan meedoen. Ik geef altijd opties bij de oefeningen en je traint lekker vanuit huis. Dus super simpel om lekker mee te doen!

Terugkijken

Kan je er een ochtend niet bij zijn? Geen probleem. Alles kan je op de dag zelf direct terugkijken op het besloten Instagram kanaal.

5 dagen om 5.45 uur sporten met Lienke

Benodigdheden

Een plekje in je woonkamer (of buiten!) en een telefoon/laptop waarmee je de live sessie via Instagram kan afspelen! Oh en een dosis energie, maar dat komt wel goed ;-)

Extra's

Naast de 5 virtuele live lessen krijg je ook extra video’s en een challenge kaart om voortgang vast te leggen en echt te werken aan een nieuwe routine.

Reset

Reset oude gewoontes en creëer nieuwe gewoontes die energie geven. Krijg even een nieuwe boost aan motivatie in 5 dagen. Zonde als je het niet probeert!

5-daagse WAKE UP Challenge

26 feb - 1 maart 2024

Geef jezelf een boost aan nieuwe energie met de Dear Good Morning:

Zo werkt het:

Klaar om jezelf een extra boost te geven?

Meld je vandaag nog aan voor de 5-daagse WAKE UP Challenge en geef jezelf die extra boost.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Search