5 Inspirerende boeken

Je hebt je dromen voor komend jaar misschien al helemaal in je hoofd. Maar hoe ga je er nou voor zorgen dat je ze ook echt waar gaat maken?

Ik ging op zoek naar de meest inspirerende boeken om jou alvast extra te motiveren. Of je nou je eigen bedrijf wil starten, gewoon sterker in je schoenen wil staan of die ene droomreis wil maken er zit voor iedereen wat bij!

Life-Changing Magic of Not Giving a F**K

De titel zegt het al. Dit boek gaat er voor zorgen dat jij je niet meer druk gaat maken over wat anderen van je denken. Want WHO GIVES A F*CK? Als je dat naast je neer kunt leggen zijn al jouw dromen binnen handbereik. Met humor en duidelijke tips gaat dit boek je daarbij helpen. Een aanrader voor iedereen die te bang is om zijn of haar dromen waar te maken. Ook jij kan het, echt! KOOP HET BOEK HIER

Bucketlist reizen

In de winter lijkt mijn reislust altijd nog net een tandje groter dan normaal. Het zal wel door het koude weer komen dat ik droom van zonnige stranden en een blauwe zee. Niks leukers dus dan plannen maken voor het komende jaar. Travelblogster Marloes heeft een boek samengesteld met DE 25 reizen die je in je leven gemaakt moet hebben. Welke kies jij voor 2019? KIJK HET BOEK HIER

Babe you got this

Eerder dit jaar schreef ik al over dit boek, Babe you got this. Een boek vol verhalen van girlbosses aan de top. Niks is zo inspirerend als lezen over de weg die anderen hebben afgelegd om te komen waar ze zijn. Zo zie je telkens maar weer dat je met keihard werken elke droom waar kunt maken. Wat houdt je nog tegen? KIJK HET BOEK HIER

On the Go

Let’s face it. IEDEREEN begint januari met het idee om gezonder te gaan leven. Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan, want wat als je elke dag op stap/aan het werk bent? Dan is dit boek je redder in nood. In On the Go geeft Rens namelijk enkel recepten om mee te nemen. Ontbijtjes, lunchsalades en after work-out snacks, alles komt voorbij. Weg is je “ik ben altijd onderweg” excuus! KIJK HET BOEK HIER

inspirerende boeken

The 4 hour workweek

Dit klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn, dus je moet de titel met een korreltje zout nemen. Wat je dan wel uit dit boek kunt halen? Veel tips over het beter organiseren van je tijd zodat je al die to do lijstjes moeiteloos af kunt strepen. Daarnaast staat het vol met ondernemerstips en lees je zijn succesverhaal. KIJK HET BOEK HIER.

Genoeg leesvoer om die luie uurtjes tijdens de kerstdagen mee door te komen dacht ik zo! Heb jij nog tips voor toffe boeken die ik echt eens moet lezen?

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek