5 manieren om een fitgirl te herkennen

Fitgirl. De term komt dagelijks voorbij op mijn Instagramfeed. Zelf noem ik mij ook een fitgirl. Maar hoe kun je nou eigenlijk een echte fitgirl herkennen? Hoe weet je dat je opgezadeld zit met een beste vriendin wiens leven is overgenomen door sport en gezondheid. Of hoe weet je of je er misschien stiekem zelf wel een bent?

Ik dook in de term fitgirl om jou te kunnen waarschuwen voor dit gevaarlijke schepsel ;).

Say cheese

Een fitgirl is blij met zichzelf en niet bang om dat te laten zien. Van elke workout, maaltijd en andere healthy gebeurtenis wordt dan ook een foto gemaakt. Lachend voor de spiegel in de sportschool om haar morning shape te laten zien of juist een bezwete kop na een 10k run.

Hello gym

Een fitgirl vind sporten leuk, ja, echt heel leuk. Het is haar hobby en ze geniet ervan om zich in het zweet te werken. Geen sjaggie kop dus, maar een blije glimlach als ze aan haar workout begint. Ze hoeft zichzelf nooit te motiveren en kijk verbaast op als je voorstelt om een avondje op de bank te hangen. Dat is verleden tijd! Als je met haar wilt afspreken zal je met haar mee moeten gaan tijdens een workout.

Foodparty

Een fitgirl eet. ALTIJD. Maar dan natuurlijk wel uitgebalanceerde gezonde maaltijden, proteïnerepen of groene sapjes. Haar tas zit daarnaast vol met snacks om te zorgen dat ze niet verleid wordt tot het eten van ongezonde tussendoortjes. En ga je met haar uit eten? Zorg dan dat je een restaurant kiest met glutenvrije, vegan en lactosevrije opties op de kaart, anders kan je het vergeten.

It’s all in the looks

Leuk hoor samen shoppen… maar een fitgirl zie je enkel en alleen in haar sportkleding. Geen bezoekjes dus aan H&M of Zara, maar een tripje langs de Nike-store zal op het programma staan. Geen enthousiaste kreten bij het zien van de nieuwste designer collectie maar wel wanneer Reebok zijn nieuwste Nano’s lanceert. En ja, er wordt natuurlijk van je verwacht dat je weet wat dat zijn!

Say what?

Een gesprek voeren met een fitgirl is bijna onmogelijk. AMRAPS, WOD’s en SDHP, de afkortingen vliegen je om de oren. Niet te volgen als je geen flauw idee hebt waar ze voor staan. Voor haar is het logisch en ze zal dan ook jouw vragende blik niet begrijpen. Iedereen weet toch wat het inhoudt?

Bevriend zijn met een fitgirl, het is een zware taak. Maar ze zijn ook wel leuk hoor ;) Like.. me?!

fitgirl herkennen

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoeken