0
Ontbijten in... hotspots, Uncategorized by Lienke

5x ontbijten in Arnhem, de lekkerste hotspots!

Gun jij jezelf wel eens een lekker ontbijtje buiten de deur? Dat is zo’n fijn begin van de dag! Misschien heb je er door de weeks weinig tijd voor (helaas openen nog steeds veel ontbijthotspots in Arnhem en andere steden niet vroeg de deuren), maar probeer het eens in het weekend. Neem een boekje mee, zet je telefoon uit en ga op zoek naar een lekker ontbijtje. Laat je mij weten hoe het bevalt?

MAMS coffee & more

Deze hotspot om te ontbijten in Arnhem is voor mijn mede vroege vogels! Door de weeks kun je hier al om 07.00 uur terecht voor een goede kop koffie. Het ontbijtmenu ‘Healty’ is mijn favoriet: een veggie smoothie of fruit smoothie, een koffie en yoghurt met cruesli. Na een ontbijtje als dit kun je er weer lekker tegenaan.

Waar: Willemsplein 45, 6811 KD Arnhem
Wanneer: maandag tot en met woensdag van 07.00 tot 21.00 uur, donderdag en vrijdag van 07.00 tot 22.00 uur, zaterdag van 08.00 tot 22.00 uur en zondag van 11.00 tot 20.00 uur.
Website: MAMS coffee & more

Hemels

De ontbijtkaart van Hemels is zo goed dat ik hier wel elke dag zou willen ontbijten. En extra leuk: ontbijten kan de hele dag, want zoals ze zelf zeggen: “Omdat het altijd wel ergens in de wereld ochtend is serveren we het ontbijt de hele dag!” Daar houd ik van. Boerenyoghurt met vers fruit en huisgemaakte krokante granola, roerei met zalm of blueberry-pancakes met bosvruchtenconfituur. En als je iets te vieren hebt, bestel je er gewoon een glas prosecco bij. Feestontbijt!

Waar: Kerkstraat 3, 6811 DL Arnhem
Wanneer: dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur en zondag van 10.00 tot 17.30 uur.
Website: Hemels

Dudok

We kennen Dudok natuurlijk van de lekkere iconische appeltaart, maar wist je dat je hier ook heerlijk kunt ontbijten? Vooral de eggs benedict op briochebrood en de pancakes zijn een aanrader! En pssttt… houd natuurlijk wel een beetje ruimte over voor die lekkere appeltaart achteraf.

Waar: Koningstraat 40, 6811 DH Arnhem
Wanneer: maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 22.00 uur, donderdag tot en met zaterdag van 09.00 tot 23.00 uur en zondag van 10.00 tot 22.00 uur.
Website: Dudok

Een goed begin van de dag met de American pancakes! Kom ze vooral proeven, ze zijn heerlijk! 🥞🍽

Geplaatst door Dudok Arnhem op Zondag 22 oktober 2017

Lola’s

Ik zou het snappen als je stiekem kiest uit een van die heerlijke zoetigheden op de kaart, maar ook de ontbijtkeuzes zijn ontzettend goed! Als ik je een tip mag geven, kies dan voor Lola’s Ontbijt (Deluxe) met verse jus, thee, een glaasje yoghurt met muesli, croissant, 2 vers gebakken broodjes met verschillend beleg, een gebakken ei en een glas bubbels. Ik zei dat je jezelf mocht verwennen, toch? 😉

Waar: Stationsplein 13, 6811 KG Arnhem
Wanneer: maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur (woensdag dicht) en zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
Website: Lola’s

Anne&Max

Met verschillende keuzes uit ontbijtjes uit een kom zitten de fitgirls hier goed. Een smoothiebowl met tropisch fruit? In amandelmelk met in chai gewelde bio havermout met kokos, cashewnoten en dadels? Of Griekse yoghurt, bio granola en vers fruit? Heerlijk!

Waar: Bakkerstraat 50, 6811 EH Arnhem
Wanneer: maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur en zondag van 09.00 tot 18.00 uur.
Website: Anne&Max

ENJOY! En vergeet vooral niet #deargoodmorning te gebruiken als je gaat ontbijten in Arnhem, zodat ik al jouw heerlijke ontbijtjes kan zien. Welke hotspots missen we nog? 😉

 

PRE SALE ORDER DEAR GOOD MORNING KALENDER 2019

 

Dit vind jij vast ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.