Waarom sporten op vakantie gelukkig maakt!

Ga jij wel of niet sporten op vakantie? Voor velen is het antwoord op deze vraag waarschijnlijk direct “Nee, echt niet!”. Je gaat toch immers op vakantie om te relaxen? Maar er zijn zoveel redenen om juist wel je sportkleding in je koffer te gooien. Hopelijk kunnen we je met dit artikel overtuigen om precies dat te gaan doen!

Dear Good Morning - sporten op vakantie 3

Nieuwe uitdagingen

Op vakantie durf je vaak net wat meer uit je comfortzone te stappen dan thuis. Waarom dan niet gelijk wat nieuwe sporten uitproberen? Hoe tof is het om een middag op een surfplank te gaan staan, een vreemde gym binnen te stappen of te abseilen van een berg. Zo combineer je sportief bezig zijn met het ontdekken van het land waar je bent en zie je vaak veel meer unieke plekken! Tijdens de challenge #deargoodsummer ontvang jij 8 weken lang iedere ochtend een unieke workout challenge. Klik hier om de gratis e-planner te downloaden.

Daaag after holiday dip

Terug in je dagelijkse routine komen na die heerlijke vakantie is al moeilijk zat. Laat staan het weer oppakken van je sportritme! Door op vakantie een aantal keer een workout te doen zal dat veel makkelijker gaan. Het blijft zo onderdeel van je routine en de drempel om weer te beginnen is een stuk lager. Het zou toch zonde zijn als je al die progressie die je hebt geboekt weer helemaal kwijt raakt! De groepslessen uit de DGM Hub kan je perfect mee doen als je op reis bent, door de handige app.

Dear Good Morning - sporten op vakantie 4

Energielevel on point

Van een vakantie word je lui. Dat is het hele idee van op vakantie gaan toch? Maar door het vele eten en niks doen kan je je juist ook slap en energieloos gaan voelen. Door ’s ochtends even een rondje te gaan rennen of even de sportschool in te duiken blijf je je veel fitter voelen. En je gaat dat vervelende stemmetje in je hoofd tegen die misschien begint over het zoveelste ijsje wat je net hebt opgegeten..

Ontdek je omgeving

Door sportief bezig te zijn op vakantie zie je vaak veel meer van het land. Zo kan je lui zittend in een bus je overal heen laten rijden, maar waarom geen mountainbike huren? Dan zie je vele malen meer! Ook wandelend kun je veel meer van je omgeving in je opnemen en echt ervaren wat je vakantiebestemming te bieden heeft. Vaak zijn er zelfs delen van de omgeving waar je enkel op die manier kan komen. Zonde toch om die mooie plekjes te missen?

Dear Good Morning - sporten op vakantie 2

Relax

Thuis moet je sport vaak plannen. Een uurtje tussen afspraken door of je sleept je na een lange werkdag nog even naar buiten. Op vakantie heb je zeeën van tijd! Je kan dus zo lang (of zo kort ;) ) over een workout doen als je wilt. Niet op de klok hoeven kijken in combinatie met sporten gaat je echt een ultiem relaxed gevoel geven.

Zomerse uitdaging

Tijdens de challenge #deargoodsummer ontvang je iedere ochtend een te gekke challenge die je tijdens de zomervakantie kan uitvoeren. Zo kan je overal blijven genieten van een energieke ochtend. Klik hier en download gratis de 8-weekse e-planner.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Eén reactie

  1. Jaaa! Ik vlieg morgen naar Cyprus en we hebben dit jaar expres gekozen voor een hotel met een gym.. Vorig jaar werd ik helemaal gek. Niet dat ik van plan ben elke dag te gaan maar een paar keer is al heerlijk!
    Liefs,
    Isabella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Search