5 tips voor een sportieve kerst

Al die gezelligheid, het lekkere eten en de tijd met familie is natuurlijk hartstikke fijn. Maar van die uren bankhangen of tafelen kun je best wat sloom worden. Doe het dit jaar anders en ga voor een sportieve kerst! Bijvoorbeeld met mijn kerst HIIT-workout of een andere sportieve activiteit! Echt, er is genoeg wat je kunt doen, ook als je eigen sportschool gesloten is. Hoe ga je kerst overleven?

Sportieve kerst? Ga een luchtje scheppen

De hele dag binnen zitten, daar wordt niemand blij van. Stel daarom eens een lange wandeling met de familie voor! Iedereen dik ingepakt en even lekker het bos in of naar het strand. Het eten smaakt daarna ook veel lekkerder en het is een goede manier om toch nog even wat beweging te krijgen!

sportieve kerst, HIIT workout, sportieve activiteit
Ga eens voor een andere, sportieve kerst!

HIIT-workout

Ja, de BESTE tip is natuurlijk om gewoon ‘s ochtends mee te knallen met mijn HIIT-workout! Zet je wekker iets eerder dan de rest van je familie en zoek een rustig plekje op in huis. Voordat je aanschuift bij het uitgebreide ontbijt heb jij er al een goede workout op zitten. Kom maar door met dat kerstbrood!

sportieve kerst, HIIT workout, sportieve activiteit

Sneeuw, here I come!

Doe het dit jaar eens helemaal anders, boek een trip naar de wintersport! Gegarandeerd dat je daar meer dan genoeg in beweging bent. En wat is er nou leuker dan kerst in de sneeuw vieren bij een warm kampvuurtje? Heb je na al die kerstinkopen helaas geen budget meer voor een trip? Veel indoor sneeuwhallen zijn gewoon geopend tijdens de kerstdagen. Dat kampvuurtje moet je er dan misschien even bijdenken, maar vaak kun je zelfs nog aanschuiven voor een speciaal kerstmaaltje achteraf!

sportieve kerst, HIIT workout, sportieve activiteit

Nou ben ik natuurlijk super benieuwd wat jij deze kerstdagen gaat doen. Heb je een sportieve activiteit gepland staan? Deel het in de comments!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek