5 tips voor een sportieve Kerst

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Al die gezelligheid, het lekkere eten en de tijd met familie is natuurlijk hartstikke fijn. Maar van die uren bankhangen of tafelen kun je best wat sloom worden. Doe het dit jaar anders en ga voor een sportieve Kerst! Bijvoorbeeld met mijn Kerst HIIT workout of een andere sportieve activiteit! Echt, er is genoeg wat je kunt doen, ook als je eigen sportschool gesloten is. Hoe ga je Kerst overleven?

Sportieve Kerst? Ga een luchtje scheppen

De hele dag binnen zitten, daar wordt niemand blij van. Stel daarom eens een lange wandeling met de familie voor! Iedereen dik ingepakt en even lekker het bos in of naar het strand. Het eten smaakt daarna ook veel lekkerder en het is een goede manier om toch nog even wat beweging te krijgen!

sportieve kerst, HIIT workout, sportieve activiteit

Ga eens voor een andere, sportieve kerst!

HIIT workout

Ja, de BESTE tip is natuurlijk om gewoon ‘s ochtends mee te knallen met mijn HIIT workout! Zet je wekker iets eerder dan de rest en zoek een rustig plekje op in huis. Voordat je aanschuift bij het uitgebreide ontbijt heb jij er al een goede workout op zitten. Kom maar door met dat kerstbrood!

sportieve kerst, HIIT workout, sportieve activiteit

Sneeuw, here I come!

Doe het dit jaar eens helemaal anders, boek een trip naar de wintersport! Gegarandeerd dat je daar meer dan genoeg in beweging bent. En wat is er nou leuker dan Kerst in de sneeuw vieren bij een warm kampvuurtje? Heb je na al die kerstinkopen helaas geen budget meer voor een trip? Veel indoor sneeuwhallen zijn gewoon geopend tijdens de Kerstdagen. Dat kampvuurtje moet je er dan misschien even bijdenken, maar vaak kun je zelfs nog aanschuiven voor een speciaal kerstmaaltje achteraf!

sportieve kerst, HIIT workout, sportieve activiteit

Nou ben ik natuurlijk super benieuwd wat jij deze Kerstdagen gaat doen. Heb je een sportieve activiteit gepland staan? Deel het in de comments!

Dit vind jij vast ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra ochtendmotivatie in je MAILbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

  • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
  • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
  • Altijd een persoonlijk bericht
  • Kortingen en extra win-acties

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots