5x de beste WAKE-UP songs

TUUUT, TUUUUT, TUUUT….zeg nou zelf, niemand wordt toch vrolijk wakker van de standaard iPhone-deuntjes? Kies liever voor een van onderstaande wake-up songs en dans je bed uit. Meteen even een dosis vrolijkheid erin en je kunt de hele dag knallen!

5 toffe wake-up songs

Imagine Dragons – Top of the World

De titel van het nummer zorgt er alleen al voor dat dit jouw dag wordt.
Sta zingend op en zing en dans lekker mee: “Cause I’m on top of the world, ‘ey.I’m on top of the world, ‘ey”. Ik voel hem al hoor, jij ook?

Avicii – Wake me Up

Een relaxte intro die langzaam overgaat in een goed dance nummer. Zo kun je dus stiekem nog even snoozen voordat je je bed uit moet. En geloof me, als je hiervan niet dansend je bed uit springt weet ik het ook niet meer!

Coldplay – Viva La Vida

Again een slow starter maar jongens… wat is dit toch een lekker nummer! En zolang de gordijnen dicht blijven krijg ik hier ook altijd zo’n zomergevoel van. Dus perfect als je deze laatste wintermaanden nog wat extra hulp nodig hebt met opstaan.

The Beatles – Here comes the sun

In de categorie Gouwe Ouwe ook een hele fijne. Ook al heb je misschien niks met de The Beatles, van dit nummer wordt iedereen blij, dus jij ook!

Kensington – Do I ever

Goed, is wakker worden echt niet jouw ding? Dan heb je misschien wat stevigers nodig om je ‘s ochtends naast je bed te krijgen. De heren van Kensington helpen je daar graag bij hoor. Even wat snoeiharde gitaren naast je oor. Ik zou het knap vinden als je zelfs hier doorheen blijft pitten…

Wat is jouw ultieme wake-up nummer? Deel jouw wekkertune in de comments!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Eén reactie

  1. Zijn wel leuke nummers om mee wakker te worden, ik heb een wake-up Light die maakt vogeltjes geluiden ook fijn, alleen nu het s’ochtends lichter word en beter weer hoor je de vogeltjes fluiten en dan moet ik vaak wel even goed luisteren/kijken of het de wekker is of dat het de vogeltjes zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek