1
Nog leukere ochtenden? Check dit by Dear Good Morning

5x de beste WAKE-UP songs

TUUUT, TUUUUT, TUUUT….zeg nou zelf, niemand wordt toch vrolijk wakker van de standaard Iphone wekker deuntjes? Kies liever voor een van onderstaande wake-up songs en dans je bed uit. Meteen even een dosis vrolijkheid erin en je kunt de hele dag knallen!

5 toffe wake-up songs

Imagine Dragons – Top of the World

De titel van het nummer zorgt er alleen al voor dat dit jouw dag wordt.
Sta zingend op en zing en dans lekker mee: “Cause I’m on top of the world, ‘ey.I’m on top of the world, ‘ey”. Ik voel hem al hoor, jij ook?

Avicii – Wake me Up

Een relaxte intro die langzaam overgaat in een goed dance nummer. Zo kun je dus stiekem nog even snoozen voordat je je bed uit moet. En geloof me, als je hiervan niet dansend je bed uit springt weet ik het ook niet meer!

Coldplay – Viva La Vida

Again een slow starter maar jongens… wat is dit toch een lekker nummer! En zolang de gordijnen dicht blijven krijg ik hier ook altijd zo’n zomergevoel van. Dus perfect als je deze laatste wintermaanden nog wat extra hulp nodig hebt met opstaan.

The Beatles – Here comes the sun

In de categorie Gouwe Ouwe ook een hele fijne. Ook al heb je misschien niks met de The Beatles, van dit nummer wordt iedereen blij, dus jij ook!

Kensington – Do I ever

Goed, is wakker worden echt niet jouw ding? Dan heb je misschien wat stevigers nodig om je ’s ochtends naast je bed te krijgen. De heren van Kensington helpen je daar graag bij hoor. Even wat snoeiharde gitaren naast je oor. Ik zou het knap vinden als je zelfs hier doorheen blijft pitten…

Wat is jouw ultieme wake-up nummer? Deel jouw wekker tune in de comments!

Check hier nog meer toffe muziek:

Dear Good Morning Nog leukere ochtenden? Check dit
Story about:

One Response to “5x de beste WAKE-UP songs”

maart 25, 2018 at 8:29 pm, Bianca said:

Zijn wel leuke nummers om mee wakker te worden, ik heb een wake-up Light die maakt vogeltjes geluiden ook fijn, alleen nu het s’ochtends lichter word en beter weer hoor je de vogeltjes fluiten en dan moet ik vaak wel even goed luisteren/kijken of het de wekker is of dat het de vogeltjes zijn.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.