Ontbijthotspots in: Den Haag

Wat is dat toch met die ontbijtzaken die pas om 08:00 of 09:00 uur opengaan? Ook in Den Haag. Tenzij je in het restaurant van het Van Der Valk hotel wilt ontbijten (vanaf 06:00 uur ben je welkom), kan je bijna nergens vroeg terecht voor een heerlijk ontbijtje. Toch zetten wij de leukste ontbijthotspots voor je op een rijtje. 5x ontbijten in Den Haag, voor een laat ontbijtje in het weekend dan maar.

CLUB VERS

OMG, van de foto hieronder krijg je toch spontaan zin om te ontbijten? De ontbijtjes bij Club Vers zien er allemaal heerlijk (en Instagramwaardig) uit. Van een kokosyoghurt bowl tot een fruitsalade in een kokosnoot en van avocado toast tot een spinazie wafel. Eetsmakelijk!

Waar: Stationsweg 136A, 2515 BS Den Haag
Wanneer: elke dag van 09.00 uur tot 17.00 uur
Website: Club Vers

PIM COFFEE

Voor een relaxte vintage woonkamersfeer ga je naar Pim Coffee. Met twee vestigingen (Prins Hendrikstraat en Wagenstraat) zit er altijd een bij je in de buurt. Op de menukaart vind je onder andere Pims superfood ontbijt (#fitgirl!) en wentelteefjes met in maple syrup gekarameliseerde spek.

Waar: Prins Hendrikstraat 113 en Wagenstraat 144
Wanneer: dinsdag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur (Wagenstraat vanaf 09.00 uur) en zaterdag tot en met maandag van 10:00 tot 18:00 uur.
Website: Pim Coffee

PISTACHE CAFÉ

Het interieur van deze zaak is echt prachtig met allerlei pistachekleurige details. Ook de kaart niet verkeerd, of je nu mega gezond wilt ontbijten of kiest voor een ongezonder alternatief. Wentelteefjes met poedersuiker, kokoswafels met chocolade of ‘granolalala’. Weet jij al wat je kiest?

Waar: Prinsestraat 134, 2513 CH Den Haag
Wanneer: maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 18:00 uur en vrijdag tot en met zondag van 08:00 tot 19:00 uur.
Website: Pistache Café

WALTER BENEDICT

Eggs benedict, eggs royale, eggs florentine, scrambled eggs, een uitsmijter of avocado toast met gepocheerd ei. Eiliefhebbers zijn bij Walter Benedict aan het juiste adres.

Waar: Denneweg 69A, 2514 CE Den Haag
Wanneer: maandag tot en met zondag van 09:00 tot 23:00 uur.
Website: Walter Benedict

LOLAPALOOZA

Met veel fairtrade en biologische producten op de menukaart is het hier heerlijk ontbijten. In Lolapalooza staat een grote lees-/werktafel, dus na een heerlijk ontbijtje kun je hier meteen aan de slag (en geniet je tijdens koffietijd ook nog een van een heerlijk taartje!).

Waar: Van Bylandtstraat 93, 2562 GA Den Haag
Wanneer: van dinsdag tot en met zondag van 08:00 tot 20:00 uur.
Website: Lalapalooza

ENJOY! En vergeet vooral niet #deargoodmorning te gebruiken als je gaat ontbijten in Den Haag zodat ik al jouw jaloersmakende ontbijtjes kan zien!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoeken