blog

Ontbijthotspots in: Enschede

Zijn jullie wel eens in het gezellige Enschede geweest? Deze stad is perfect voor een dagje uit. Naast de bekende winkels vind je hier heel veel hippe restaurants en leuke culturele bezienswaardigheden. Vanaf Amsterdam is het een stukje rijden, maar zeker weten de moeite waard! Ik zocht voor jullie uit waar je het beste kan ontbijten. Lees je mee?

Meisje

Bij Meisje kan je vanaf 08:00 uur ‘s ochtends terecht voor een lekker ontbijt. Van een flinke kom havermoutpap tot een uitgebreide ontbijtplank. Ook van de prijzen word je blij! Een ontbijtje kost tussen de €2,95 en €8,50. Daarnaast moet je de koffie hier zeker weten proberen!

Waar:                     Raadhuisstraat 23
Wanneer:              Maandag t/m zaterdag vanaf 08:00, zondag vanaf 11:00
Website:                https://meisjekoffiegeschenk.nl/

Van Doorn en Doorn

Helaas is deze geweldige plek pas vanaf 10:00 open, maar hij kon toch niet in deze lijst ontbreken. Bij Van Doorn en Doorn kan je heerlijk en gezond brunchen. Van pancakes met wortel en kokos tot een gevulde omelet. Deze hotspot ligt midden in de natuur en is daardoor het perfecte begin van een dagje vertoeven in Enschede.

Waar:                    Steenbeltweg 48
Wanneer:             Maandag t/m zondag vanaf 10:00
Website:               https://www.vandoornendoorn.nl

Stoet

Een prachtige lichte ruimte, een industriële inrichting en vooral lekker hip en gezellig. Stoet is een lunchroom gevestigd in de Bibliotheek in het centrum van Enschede. Met een uitgebreide kinderhoek kan je als ouders hier ook heerlijk met je kinderen zitten. En wat kan je er precies ontbijten? Gezonde pannenkoekjes van havermout en banaan, een roze smoothiebowl, maar ook een lekkere simpele tosti. Dat klinkt heerlijk! Nu alleen de openingstijden nog wat vervroegen, haha.

Waar:                    Pijpenstraat 15
Wanneer:             Maandag t/m zaterdag vanaf 09:30
Website:               http://www.stoet-enschede.nl

Broodbode

Broodbode is in een zijstraat van de gezellige Oude markt te vinden. De naam zegt het al. Bij Broodbode kan je kiezen uit een enorme selectie verse broodjes. Ook staan er vegetarische, biologische, veganistische, glutenvrije en lactosevrije broodjes op de menukaart. Daar worden we blij van!

Waar:                    Haverstraatpassage 70
Wanneer:             Maandag t/m vrijdag vanaf 10:00
Website:               https://www.broodbode.nl

Bagels & Beans Enschede

Bagels & Beans is inmiddels een bekende keten die je door het hele land kan vinden, maar daarom niet minder leuk! In het centrum van Enschede ligt deze gezellige vestiging van de Bagels & Beans. Ga voor een lekker yoghurtje of een heerlijke avocadobagel. Ook het ‘Geen Stress’-sapje is echt een aanrader!

Waar:                    Korte Hengelosestraat 33
Wanneer:             Maandag t/m zondag vanaf 09:00
Website:               https://www.bagelsbeans.nl/nl

Ga je binnenkort ontbijten in Enschede bij één van onze hotspots?  Deel een foto met #deargoodmorning en kom op onze community-pagina!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: