blog

5 ontbijthotspots in: Zandvoort

Oh Zandvoort, wat is het daar toch heerlijk! Een enorme hoeveelheid aan leuke strandtenten en gegarandeerd een vakantiegevoel. Ga je voor een hippe tent of heb je iets meer luxe? In Zandvoort heb je het allemaal! Maar hallo ochtendmensen, waar zijn jullie nou? De tenten gaan helaas pas om 09:00 open… Dat kan vroeg! Ik zocht uit waar je het lekkerste kan ontbijten. Lees je mee?

Hippie Fish

Hippe Fish is een fijne en relaxte spot in Zandvoort. Van ontbijt tot diner kan je bij Hippie Fish terecht voor de lekkerste (en mooiste) gerechten. Het fantastische interieur valt daarnaast ook direct op. Veel planten, natuurlijke tinten en rotan accenten. Ik houd ervan!

Waar:                     Boulevard Paulus Loot 3
Wanneer:              Elke dag vanaf 09:00
Website:                https://www.hippiefish.nl/nl/

Ubuntu Beach

Ubuntu Beach is echt een aanrader wanneer je een dagje in Zandvoort op het strand gaat vertoeven. Door het prachtige lichte interieur en de relaxte muziek, is het net alsof je in Ibiza bent. Ook van het eten word ik heel blij! Van een lekker eitje tot de Instagram-waardige Pink Pancakes: bij Ubuntu Beach hebben ze het allemaal!

Waar:                    Boulevard Paulus Loot 1
Wanneer:             Elke dag vanaf 09:00
Website:               https://www.ubuntubeach.nl/nl/

Tent 6

In het midden van het strand van Zandvoort, vind je deze gezellige spot. Bij Tent 6 ben je net zoals bij de ander tenten, vanaf 09:00 welkom. Tent 6 staat bekend om het goede eten wat zij serveren. Niet alleen de standaard fish & Chips, maar gerechten met een verhaal. Heerlijk thee van de Teabar, koffie van White Label en Granola en taarten van de Groene Zusjes. Dat moeten we proberen!

Waar:                    strandafgang 6, Boulevard Paulus Loot
Wanneer:             Elke dag vanaf 09:00
Website:               https://www.tent6.nl

Tijn Akkersloot

Ga jij voor de Bosvruchten smoothiebowl met granola, banaan, chiazaad, goji bes en pompoenpit, of liever voor de Roerei op brood met avocado spread, fetakaas en tomaten salsa? Oh jongens, dit klinkt toch heerlijk! Bij Tijn Akkersloot kan je het hele jaar terecht en daarnaast is het de ideale plek voor surfers (ja, ook voor de spotters, haha).

Waar:                    Boulevard Paulus Loot 1B
Wanneer:             Elke dag vanaf 09:00
Website:               https://www.tijnakersloot.nl

Republiek Bloemendaal

Deze plek ligt dan wel niet in Zandvoort, maar wel in het naastgelegen Bloemendaal. Omdat het interieur hier zo adembenemend mooi is, kon deze spot niet in deze lijst ontbreken. Enorme raampartijen, prachtige natuurlijke kleuren en een bizar smaakvol interieur. Naast het mooie interieur kan je hier ook terecht voor een heerlijk ontbijt. Van bananenpannenkoekjes tot een lekker gepocheerd eitje: een enorme aanrader deze plek!

Waar:                    Zeeweg 92
Wanneer:             Elke dag vanaf 09:00
Website:               https://www.republiekbloemendaal.nl

Ga je binnenkort ontbijten in Zandvoort bij één van onze hotspots?  Deel een foto met #deargoodmorning en kom op onze community-pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: