Hoe overleef ik… deze gewoontes?

Met een aantal kleine veranderingen kun je vaak al een hoop veranderen. Maar waar begin je? Ik geef je hieronder een aantal voorbeelden van kleine gewoontes die je leven echt een stukje leuker kunnen maken!

In deze blog geef ik je 6 gewoontes. Maar er zijn er vast veel meer. Heb jij nog gewoontes die je zou kunnen veranderen? Laat het weten in een comment!

OP 1: STA EERDER OP!

HA, hoe kan het ook anders dan dat deze tip op nummer 1 staat?! Maar echt hoor, ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Als je nou gewoon iets eerder opstaat, dan heb je elke dag meer tijd om je dromen na te jagen en voor de dingen te gaan die jij belangrijk vindt.

HOUD JE AANDACHT BIJ 1 DING TEGELIJK

Stop met het verdelen van je aandacht over teveel verschillende taken. Doe 1 ding tegelijk en doe het goed. Veel beter en fijner dan 100 dingen die onafgemaakt blijven liggen. Het kost je minder energie, je bent effectiever en productiever. Plus het zorgt voor rust!


VERSPIL MINDER TIJD AAN NUTTELOZE DINGEN

Probeer zo min mogelijk dingen te doen die je niks opleveren. Vraag jezelf af en toe af: waarom doe ik dit? Kun je die vraag niet logisch beantwoorden, dan kun je beter wat anders gaan doen!

STAP UIT JE COMFORTZONE

Binnen je comfortzone is alles veilig en voelt het vertrouwd, maar wil je progressie zien en vooruit gaan? Dan zul je af en toe eens buiten die comfortzone moeten stappen. Daag jezelf uit! Zo maak je je comfortzone steeds een stukje groter en dat zorgt ervoor dat alles makkelijker en leuker wordt!

WERK SLIMMER, NIET PER SE HARDER

Hard werken kan heel waardevol zijn, maar alleen als je het gebruikt als middel om je doelen te halen. Niet als doel op zich. Heel hard werken en er weinig uithalen kost uiteindelijk alleen maar energie, zonder dat je er energie voor terugkrijgt. Probeer daarom slim te werken. Strategisch te denken, een plan uit te stippelen en te werken aan de juiste taken.

En tenslotte een hele belangrijke…

ZORG GOED VOOR JE RELATIES

En nee, niet alle relaties. Maar de relaties waar jij waarde aan hecht. Waarom? Uit onderzoek is gebleken dat de relaties in ons leven voor een groot deel bepalen hoe gelukkig wij zijn. Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker deze relaties ook worden. Soms kunnen relaties moeilijk zijn, of ingewikkeld. Maar zo is het met alles in het leven dat waardevol is, dat kost nou eenmaal moeite.

love

Hopelijk heb jij iets aan deze blog. Gewoontes die ineens een stukje leuker worden. Fijn he?

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek