blog

6 redenen waarom jij lid ‘moet’ worden van de community 

Wil jij elke dag energiek uit bed stappen? Het kan! In de leukste ochtend community van Nederland helpen we jou om iedere ochtend energiek uit bed te stappen en echt de ochtend voor jezelf te pakken. Twijfel je nog om lid te worden? Hieronder lees je 6 redenen waarom jij lid ‘moet’ worden van de community. 

Iedere ochtend virtuele live lessen

Van maandag tot en met vrijdag staan onze trainers om 06.00 uur of 06.30 uur en tijdens de Dear Good Night om 20.30 uur klaar om de virtuele live lessen in de community te verzorgen. Het aanbod is groot, dus er is voor elk wat wils:

  • Start je jouw dag graag ACTIEF op? Dan hebben we voor jou booty workouts, full body, energizers, tone workouts, aerobics, kracht workouts (met gewichten), latin cardio en boks fit!
  • Begin je jouw ochtend liever met YOGA? Ook daarin bieden de trainers verschillende varianten aan. Denk aan (grounding) yin yoga, lift & tone yoga, body flow yoga en flow & go yoga.
  • Zin om je dag ONTSPANNEN af te sluiten en lekker te slapen? Dan is er elke dinsdagavond om 20.30 uur een Dear Good Night.

Je hoeft enkel en alleen je bed uit te stappen, je sportkleding aan te trekken en jouw laptop te openen en je kunt direct aan de slag met het volgen van een live les! Wil je wel graag meedoen, maar komt het een ochtend niet uit? De live lessen worden opgenomen! Zo kun je jouw favoriete workout op een later moment terugkijken. 

Praten met +400 gelijkgestemden in de community

In de community wordt dagelijks gekletst over van alles en nog wat. Er worden vragen gesteld, enthousiaste verhalen, ontbijtrecepten en motiverende berichtjes gedeeld, maar leden kunnen ook hun verhaal kwijt. Alles om elkaar te helpen de ochtend voor jezelf te pakken. Daarbij worden er virtuele koffiemomentjes georganiseerd om met elkaar bij te kletsen. Samen staan we sterk! 

Lienke staat elke ochtend voor je klaar

Lienke zelf is elke ochtend actief in de community om tips en tricks te delen om je eigen ochtendroutine te creëren en ze deelt ook haar eigen ochtendverhalen. Daarbij reageert ze actief op andere community leden om ze te motiveren en vragen te beantwoorden. Je hebt dus een coach binnen handbereik. 

Meer dan 200 workouts in de community

In de community vind je ruim 200 yoga-, meditatie-, kracht-, aerobics- en full body workouts! Je hoeft dus niet de deur uit om te gaan sporten en kan de workouts volgen op een voor jou geschikt moment.

Cursussen om nog meer te leren over de ochtend

Heb je moeite met het aanleren van routines? Slaap je niet goed en wil je jouw slaapkwaliteit verbeteren? Wil je een ochtendroutine creëren? Of wil je beter worden in yoga of hardlopen? Dan zijn de gratis cursussen die in de community worden aangeboden zeker wat voor jou! De lessen volg je in je eigen tempo waar en wanneer je wilt.

Fysio Hans binnen handbereik

Heb jij fysieke klachten en je weet niet goed wat je ermee aan moet? Dan is er een fysiotherapeut in de community actief waaraan jij al jouw vragen over oefeningen en blessures kunt stellen. Super handig!

Ben jij klaar om met volle energie en positiviteit uit bed te springen? Klik dan hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: