6 redenen waarom jij lid ‘moet’ worden van de community 

Wil jij elke dag energiek uit bed stappen? Het kan! In de leukste ochtend community van Nederland helpen we jou om iedere ochtend energiek uit bed te stappen en echt de ochtend voor jezelf te pakken. Twijfel je nog om lid te worden? Hieronder lees je 6 redenen waarom jij lid ‘moet’ worden van de community. 

Iedere ochtend virtuele live lessen

Van maandag tot en met vrijdag staan onze trainers om 06.00 uur of 06.30 uur en tijdens de Dear Good Night om 20.30 uur klaar om de virtuele live lessen in de community te verzorgen. Het aanbod is groot, dus er is voor elk wat wils:

  • Start je jouw dag graag ACTIEF op? Dan hebben we voor jou booty workouts, full body, energizers, tone workouts, aerobics, kracht workouts (met gewichten), latin cardio en boks fit!
  • Begin je jouw ochtend liever met YOGA? Ook daarin bieden de trainers verschillende varianten aan. Denk aan (grounding) yin yoga, lift & tone yoga, body flow yoga en flow & go yoga.
  • Zin om je dag ONTSPANNEN af te sluiten en lekker te slapen? Dan is er elke dinsdagavond om 20.30 uur een Dear Good Night.

Je hoeft enkel en alleen je bed uit te stappen, je sportkleding aan te trekken en jouw laptop te openen en je kunt direct aan de slag met het volgen van een live les! Wil je wel graag meedoen, maar komt het een ochtend niet uit? De live lessen worden opgenomen! Zo kun je jouw favoriete workout op een later moment terugkijken. 

Praten met +400 gelijkgestemden in de community

In de community wordt dagelijks gekletst over van alles en nog wat. Er worden vragen gesteld, enthousiaste verhalen, ontbijtrecepten en motiverende berichtjes gedeeld, maar leden kunnen ook hun verhaal kwijt. Alles om elkaar te helpen de ochtend voor jezelf te pakken. Daarbij worden er virtuele koffiemomentjes georganiseerd om met elkaar bij te kletsen. Samen staan we sterk! 

Lienke staat elke ochtend voor je klaar

Lienke zelf is elke ochtend actief in de community om tips en tricks te delen om je eigen ochtendroutine te creëren en ze deelt ook haar eigen ochtendverhalen. Daarbij reageert ze actief op andere community leden om ze te motiveren en vragen te beantwoorden. Je hebt dus een coach binnen handbereik. 

Meer dan 200 workouts in de community

In de community vind je ruim 200 yoga-, meditatie-, kracht-, aerobics- en full body workouts! Je hoeft dus niet de deur uit om te gaan sporten en kan de workouts volgen op een voor jou geschikt moment.

Cursussen om nog meer te leren over de ochtend

Heb je moeite met het aanleren van routines? Slaap je niet goed en wil je jouw slaapkwaliteit verbeteren? Wil je een ochtendroutine creëren? Of wil je beter worden in yoga of hardlopen? Dan zijn de gratis cursussen die in de community worden aangeboden zeker wat voor jou! De lessen volg je in je eigen tempo waar en wanneer je wilt.

Fysio Hans binnen handbereik

Heb jij fysieke klachten en je weet niet goed wat je ermee aan moet? Dan is er een fysiotherapeut in de community actief waaraan jij al jouw vragen over oefeningen en blessures kunt stellen. Super handig!

Ben jij klaar om met volle energie en positiviteit uit bed te springen? Klik dan hier

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoeken