7x wat te doen op de vroege morgen

Jullie weten allemaal hoe mijn ochtenden er uitzien. Ik sta vijf keer per week om 07.00 uur in de gym. Maar wat kun je nog meer doen op de vroege morgen om je dag fit, energiek en positief te beginnen?

Krantje lezen

Hoewel het nieuws de laatste jaren helaas vaker negatief dan positief is, heeft het lezen van de krant ook veel positieve punten. Je wordt bijvoorbeeld even met je neus op de feiten gedrukt, wat je dankbaarder maakt voor alles wat je hebt.

Doen in de ochtend1

Huis op orde maken

Heb jij ook zo’n hekel aan schoonmaken? Weer stofzuigen, weer die verdomde afwas en alweer de badkamer poetsen? Waarom plan je niet elke morgen tien minuten of een kwartiertje in om je huis op orde te krijgen. Zo begin je mega productief aan je dag én hoef je het in het weekend niet in één keer te doen.

Huis op orde

Cursus volgen

Elke ochtend een half uurtje pakken om een cursus te volgen, betekent aan het einde van de werkweek 2,5 uur geleerd! Wil je bijvoorbeeld Frans leren spreken, een cursus fotografie volgen of een zelfstudie voeding doen? De ochtend is jouw moment!

Cursus volgen

Lezen

Hoeveel mensen zeggen wel niet dat ze meer willen lezen? Ze hebben geen tijd of kunnen de rust er niet voor vinden. Maar wat nou als jij elke ochtend tien minuten of een kwartiertje inplant om te lezen? Dan heb je aan het einde van het jaar echt heel wat boeken gelezen. En je ochtenden beginnen ook nog eens een stuk relaxter.

Doen in de ochtend4

Uitgebreid ontbijten

We hebben altijd maar haast en nemen ’s ochtends niet eens de tijd om goed te ontbijten. Als jij je wekker nou eens een kwartiertje eerder zet, dan kun je de mooiste en lekkerste ontbijtjes op tafel zetten.

Doen in de ochtend5

Wandelen

Wandelen op de vroege morgen kun je ook zien als een vorm van meditatie. Weinig mensen op straat, weinig afleiding en een goed moment om je hoofd leeg te maken. En ook de frisse lucht is goed voor je op de vroege morgen. Het is de ideale combinatie van beweging en je dag ontspannen beginnen. Heerlijk!

7x wat te doen op de vroege morgen

Schrijven

Wist je dat schrijven ontspannend werkt? Of het nu gaat om een dagboek bijhouden, een roman te schrijven of je bucketlist bij te werken. Het kan heel fijn werken om al je gedachten ’s ochtends op te schrijven, zodat je met een hoofd zonder storende gedachtenspinsels begint aan de werkdag. Als dat geen productieve dag wordt!

Doen in de ochtend7

Wat doe jij het liefst in de ochtend?

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek