Ontbijthotspots in Noordwijk

Wat is er nou lekkerder dan ontbijten op het strand? Het is een heerlijke manier om je dag relaxt te beginnen. Noordwijk is hiervoor een hele fijne en geschikte plek. Enorm veel hotspots waar je de lekkerste ontbijtjes kan nuttigen en ondertussen lekker met je blote voeten in het zand kan zitten. Helaas gaan de meeste hotspot wel pas om 09:00 open. Dat kan vroeger, toch?

Branding

Eén van de populairste spots in Noordwijk. Wanneer je Branding Beachclub binnenloopt, overvalt je direct een heerlijk vakantiegevoel. Fijne muziek, een geweldig interieur en een nog betere menukaart. Van een heerlijke yoghurt bowl tot een lekker gepocheerd eitje: bij de Branding hebben ze het allemaal!

Waar:                     Koningin Astridboulevard 105
Wanneer:              Maandag t/m zondag vanaf 09:00
Website:                https://www.brandingbeach.nl/nl/

Strandclub Witsand

Ook Strandclub Witsand is weer zo’n heerlijke spot om je dag te beginnen als je in Noordwijk bent. De sfeer is relaxt en er zijn veel verschillende plekken waar je lekker kan zitten. Ga je voor een tafeltje op de vlonder of voor een plek op de lekkere loungebank? Ook van de menukaart word ik heel erg blij. Wat denk je bijvoorbeeld van een lekkere healthy bowl of wafels met aardbeien? Ik wil het allemaal!

Waar:                    Zeereep 103 
Wanneer:             Maandag t/m zondag vanaf 09:00
Website:               https://www.strandclubwitsand.nl/nl/

De Zeemeeuw

Deze plek is misschien wat minder populair omdat het geen ‘instagramwaardig’ interieur heeft, maar dat maakt het zeker niet minder leuk! Meer kans op een plekje en echt heerlijk eten. Bij De Zeemeeuw in Noordwijk serveren ze elke ochtend vanaf 09:00 een uitgebreide ontbijt. Ga jij voor een simpel croissantje of voor de XL ontbijtplank? Oh trouwens, de koffie is hier ook erg lekker!

Waar:                    Koningin Wilhelmina Boulevard 108
Wanneer:             Maandag t/m zondag vanaf 09:00
Website:               https://www.zeemeeuw.com

Tulum Tulum

Deze plek mag je zeker niet missen als je naar Noordwijk gaat. Tulum is het jongere zusje van de Branding en Witsand. Door de enorme hoeveelheid aan planten, bijzondere tapijten en geweldige lampen, is het net of je in Bali bent. De menukaart is lekker uitgebreid en met je voeten in het zand lijkt het echt vakantie. Nu het zonnetje nog natuurlijk!

Waar:                    Zeereep 104
Wanneer:             Maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 (Opent pas weer in februari 2021)
Website:               https://www.tulumtulum.nl/nl/

Bries

Bij Bries kan je tussen 09:00 en 11:00 genieten van een heerlijk ontbijt! Voor maar €9,50 p.p. kan je kiezen uit verschillende gerechten. Qua interieur is Bries wat strakker dan de andere strandtenten, maar zeker net zo leuk. Stijlvol en vooral ontzettend lekker. Zeker een aanrader als je in Noordwijk bent!

Waar:                    Koningin Astridboulevard 102
Wanneer:             Elke dag vanaf 09:00
Website:               https://www.briesnoordwijk.nl

Ga je binnenkort ontbijten in Noordwijk bij één van onze hotspots?  Deel een foto met #deargoodmorning en kom op onze community-pagina!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Search