by Lienke

OVER DGM

Dear Good Morning staat voor een energieke ochtend. Ik, Lienke ben een echte ochtendmens. Dankzij de ochtenden ben ik fitter, gelukkiger en succesvoller geworden. Dit gevoel wil ik aan zoveel mogelijk mensen meegeven. De ochtenden hebben me zoveel meer gebracht dan ik ooit had durven dromen.

Eigenlijk is het heel simpel. Als jij elke werkdag één uur eerder opstaat dan je zou moeten voor je werk, dan heb je 240 uur per jaar extra aan jezelf te besteden. Deze uren had je in de gym kunnen staan, kunnen hardlopen, een boek kunnen lezen, of een extra cursus gevolgd die je al zolang wilt doen. Door je dag te beginnen met iets wat je leuk vind, krijg je energie. Van energie voel je je fit. Doordat je je fit voelt, zit je lekker in je vel en word je dus gelukkiger. Mentaal sterk zijn en goed in je vel zitten zorgt ervoor dat je de hele wereld aan kan, en je succesvoller wordt. Dat is precies wat Dear Good Morning aan jou wil meegeven: Ga nou eens eerder uit bed! Je zult versteld staan.


Ik was alles behalve een ochtendmens

Tuurlijk heeft dat bij mij ook even geduurd. Als student was ik een echte nachtbraker. Midden in de nacht nog even mijn toetsen leren, papers afmaken en vooral de volgende dag zo lang mogelijk uitslapen. De ochtenden, nee daar zou je me nooit vinden. Mijn ouders zijn op en top ochtendmensen die ik altijd maar raar aan keek, want.. waarom zou je voor de lol zo vroeg uit bed gaan voor hobby’s?

Door een drukke baan als Producer bij Endemol Nederland merkte ik dat ik weinig vrije tijd had. In de avond was ik te moe om nog te koken, waardoor ik met een zak chips als avondeten op de bank plofte. Echt fit en energiek voelde ik me niet, maar wanneer moest ik dan gaan werken aan mijn energiekere ik? Eigenlijk kwam er maar één conclusie uit: Mijn ouders nadoen en ook eerder uit bed gaan.

Die ene ochtend veranderde alles

In april 2014 probeerde ik het uit. Hardlopen op de vroege morgen. Toen de wekker ging voelde het alsof de hele wereld over mij heen was gelopen maar toch wilde ik bewijzen aan mezelf dat ik wel genoeg discipline had. Die ochtend heeft mijn hele leven veranderd. Ik krijg zoveel energie van de ochtend dat ik het vaker ging doen. Als bewijs naar mezelf, uploadde ik elke keer een foto van mezelf op de vroege morgen. Dit bewijs gooide ik overal waar maar kon online, zodat ik mezelf motiveerde om elke ochtend weer iets energieke te doen. Als snel gingen anderen merken dat ik vrolijker werd, productiever en fitter. Ik werd echt als de energieke ochtendfreak gezien op mijn werk en ging aan de slag om mijn collega’s te motiveren om te gaan sporten op de vroege morgen. Dit monde zelfs uit in de Endemol Nederland Bootcamp. Als snel besloot ik het zelfde jaar een blog op te zetten om al mijn enthousiasme te vertellen.

Als ochtendmens viel ik onder de categorie Fitgirls omdat ik elke morgen ging hardlopen of in de gym stond. Ik deelde workouts, challenges en mijn shape-update. Gaandeweg veranderde deze categorie in meer algemene bezigheden op de vroege morgen, zolang je er maar energie van krijgt.

Sinds 2016 is Dear Good Morning mijn fulltime baan. Het is uitgegroeid tot één van de grootste platforms in Nederland waarbij ik elke ochtend +100.000 mensen bereik op de vroege morgen. Samen met een lach opstaan, ik word er zo gelukkig van!

Dear Good Morning breidt uit

Ik ben erg – misschien iets té – ambitieus en wil altijd meer en meer. Zo is de website van Dear Good Morning in 2019 voorzien van een officiele webshop met producten die je ochtend nog gaan leuker maken. Kan je op de website genoeg challenges, tips, workouts en motivatie vinden om jezelf meteen om te toveren tot een ochtendmens. Want.. wist je dat bewezen is dat ochtendmensen gelukkiger en succesvoller zijn? Genoeg redenen om eens te kijken naar je ochtend-routine.

Wat wil ik met Dear Good Morning?

Elke morgen mijn enthousiasme tonen zodat er nog meer ochtendmensen komen die zich fitter, gelukkiger en succesvoller voelen.

Heel veel plezier op mijn website. Wil je in contact met mij komen? Mail dan naar lienke@deargoodmorning.com

“A Good Morning Gives You A Good Day. Be Kind To It.

Avatar
Lienke

One Response to “OVER DGM”

oktober 15, 2016 at 11:56 am, WK 8 Kopenhagen - Laatste deel road trip en weer terug naar "huis" - DEAR GOOD MORNING said:

[…] m’n vorige verslagen zijn te vinden bij ABOUT. NOOWEGEN, WAT BEN JE MOOI! Ik ben verliefd. Ik heb maar 1/100 deel van Noorweg gezien maar ik weet […]

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.