(Advertorial) Sultana GoodMorning maakt jouw ochtend

Goedemorgen, oftewel GoodMorning! Ik krijg vaak de vraag hoe mijn ochtenden, buiten de Instagram stories om, eruit zien. De daaropvolgende vraag is dan vaak: Waar verdwijn ik naar toe als ik mijn sportsessie in de ochtend voltooid heb? Ik zal jullie een kijkje achter de schermen geven. Kleine spoiler: Sultana GoodMorning is er ook in verwerkt ;-)

 1, 2, 3…. 15

Een ochtend is natuurlijk geen echte Dear Good Morning zonder de 15-seconderegel. Als mijn wekker om 5.30 uur gaat, sprint ik standaard naar de badkamer om water in mijn gezicht te plenzen. Gedurende deze sprint druk ik ook nog eens mijn wekker uit en doe ik het licht aan. Elke ochtend is het weer een toffe challenge en het zorgt ervoor dat ik mijn dag al knallend begin. 

Ssshht Amsterdam slaapt nog

Terwijl ik al zingend door het donkere en nog slapende Amsterdam fiets, zie ik de sterren langzaam feller worden. Eenmaal aangekomen bij de gym is het 06.00 uur. Ik ben klaar voor mijn work-out! 

Na afloop van de work-out fiets ik het liefst met een kleine omweg door de stad naar huis. De kleuren zijn dan zooooo mooi! Terwijl ik luister naar mijn favoriete playlist, geniet ik van de zon die Amsterdam langzaam wakker maakt en maak ik 100 foto’s van de lucht.  Steeds meer mensen komen naar buiten en zijn klaar om ook hun dag te beginnen. 

Van kwark tot restantje noedels

Voordat ik naar kantoor ga heb ik al ontbeten. Mijn ontbijt is nooit hetzelfde. De ene keer eet ik wat lichts voor het sporten en een andere keer eet ik een hele maaltijd na mijn work-out. Het ligt er maar net aan waar ik zin in heb! 

Dear Good Morning Advertorials 2

Honger…

Als ik helemaal opgefrist ben en mijn sportkleding heb omgeruild naar echte kleren (ja, ik draag niet alleen maar sportkleren haha) ga ik naar kantoor. Waar ik vaak tegen aanloop als ik op kantoor eenmaal aan het werk ben, is mijn honger. Doordat ik al vroeg ontbijt en sport, krijg ik echt al snel honger. Het is dan vaak net 09.00 uur geweest en veel te vroeg om al te gaan lunchen. Mijn oplossing: Sultana GoodMorning.

Sultana GoodMorning

Sultana GoodMorning is mijn geheim om zonder honger de ochtend verder af te maken. Sultana GoodMorning zijn crunhy haverbiscuits vol granen, noten en fruit. Enorm voedzaam! Deze crunchy reep is ideaal verpakt in een portie van één, waardoor ik ze altijd makkelijk mee kan nemen naar kantoor of juist naar afspraken toe. Sinds de ontdekking van deze lekkere reep kan ik mijn knallende en energieke gevoel van de ochtend work-out nu makkelijk doortrekken tot mijn lunch. De nieuwe repen pinda & banaan en amandel & abrikoos zijn echt mijn favoriet!

Dear Good Morning Advertorials 1

Win-actie

Elke dag geniet ik weer van de ochtend. Wat is het heerlijk om al zo veel dingen gedaan te hebben, terwijl de rest van Nederland nog wakker moet worden. Nu heb ik jullie mijn geheim gedeeld, achter het langer volhouden van mijn energieke ochtend. Maar wat is jullie geheim? Deel het met mij hieronder in de reacties. Onder de reacties verloten we vier Sultana GoodMorning pakketten.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

  1. Mijn geheim is om elke ochtend weer iets anders te doen qua sporten/bewegen. Als ik rustig aan doe, dan ga ik wandelen of doe ik een dansje. Ga ik echt sporten dan heb ik een liefde voor de HIIT work-out. Verder vind ik het leuk om te wielrennen/spinning. Daarnaast staat deze site en heel internet (+ youtube) vol met allerlei work-outs. Heerlijk om het divers te houden, op deze manier kan ik niet wachten om mijn bed uit te springen en weer wat anders te gaan doen. Ik kijk er echt naar uit! Waardoor ik juist weer motivatie heb om vroeg te slapen. Ik hou van de AFWISSELENDE energieke ochtenden!
    De tijd vliegt echt voorbij omdat het telkens een beetje anders is. Om de ochtend vervolgens langer vol te houden pak ik iets lekkers waar ik zin in heb, de laatste tijd komt dit neer op: appel met pindakaas, banaan met walnoten en honing of een zelf gemaakte muffin/ plak bananenbrood :)

  2. Mijn geheim voor een energieke ochtend is zorgen dat ik ook echt goed wakker ben en niet in een slaperige, luie mood blijven. Hoe doe ik dit? Heel simpel! De ochtend beginnen door de ramen open te zetten en lekker frisse lucht binnen te laten. Daarna mijn gezicht wassen met ijskoud water en ten laatste een lekker, voedzaam ontbijtje maken en ook de tijd nemen om hiervan te genieten!

  3. Routine en iets om naar uit te kijken werkt voor mij het beste. Ik word gelukkig uit mezelf vroeg wakker dus ik kan nog even in bed liggen tijdens m’n ‘telefoonmomentje’ aka blije foto’s van dieren en food checken op instagram. Daarna sporten; outfit en workout al de avond ervoor gepland. Na het sporten ijskoud douchen en koffie..instant energie voor de rest vd dag!

  4. De repen zijn trouwens echt zo lekker, vooral de pinda-baan!

    Maar mijn ochtend routine! Ik ben echt een ochtend mens dus vind het fijn om ook vroeg te starten met werken zodat ik ook niet te laat klaar ben. Wij staan samen om kwart over 6 op als we naar werk moeten gaan. Als ik thuis werk sta ik ook samen met me vriend op. Ik trek dan gelijk mijn sportkleding aan. Met een lichtje om mijn arm en muziek op loop ik samen met hem de deur uit. Ik probeer dan altijd lekker een stuk hard te lopen. Bijna geen mensen die je tegenkom en dan ineens op de dijk zie je dan de zon op komen. Zo lekker moment. En wanneer het dan ligt is ben ik net thuis. Dan duik ik snel onder de douche om zo rond 08:00 in mijn chill kleding thuis achter de computer te duiken! Lekker kopje koffie erbij en dan later op de ochtend starten met mijn ontbijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek