0
SUCCESVOL ZIJN by Lienke

De allerlaatste Dream Docu van Rianne

Dit is de laatste blog en video van Rianne voor Dream Docu. Met Rianne blikken we terug op afgelopen jaar. Het opzetten van Liefsmies.nl, Dream Docu en alle vragen die jullie voor Rianne hadden. 

Hoe het zo kwam…

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Lienke en ik aan de koffie zaten om te overleggen hoe ik Liefsmies op zou kunnen zetten. Ik had gereageerd op een oproepje van haar op Youtube, waarin ze vroeg wie er een bepaalde droom of doel had voor 2017. Toevallig had ik die week mijn doel/droom voor het nieuwe jaar opgeschreven en nagedacht of ik er iets mee wilde gaan doen. Ik vond het te toevallig, dus besloot haar een videoboodschap te sturen.

En zo zaten we dan in december in de Starbucks. Lienke met haar vlogcamera, ik met onderstaand doelenlijstje.

En toen begon je..

Mijn doel was om een kaartenlijn te beginnen, met eventueel wat andere producten erbij. Ik wilde ook heel graag op de Swan Market staan. Om hiermee te kunnen starten schreef ik me in januari in bij de KvK en begon ik aan mijn businessplan. Dit vond ik een rot werk!! Ik snapte er niet veel van en ben, nadat ik had uitgewerkt wat ik precies wilde, ermee gestopt. (Oeps..). Ook het digitaliseren van mijn ontwerpen ging niet vlekkeloos.

Hoe pakte je het toen allemaal aan?

Gelukkig kreeg ik goede tips van jullie en heb ik alles kunnen digitaliseren. Ik heb een drukker gevonden, social media en een website met shop opgezet en ben mijn kaartjes gaan verkopen. Ik kreeg leuke reacties en ook veel vragen en tips voor andere producten. Omdat ik dit zelf ook al graag wilde ben ik er al vrij snel tasjes en servies bij gaan maken.

Het doel om op de Swan Market te staan is ook gelukt. Het was goed dat ik dat niet al heel snel had gedaan, omdat ik merkte dat mijn andere producten beter verkochten dan de kaarten. Hierdoor had ik nu al veel meer producten en kon ik goed verkopen.

Rianne

En wat doe je nu?!

Van tevoren had ik gedacht dat ik vooral kaarten zou maken en verkopen, in mijn eigen webshop. Toch bleek dat de andere producten het ook goed en vaak beter deden, dus ben ik daar meer mee gaan doen. Winkels kregen interesse in mijn spullen, dus ook daar zijn nu producten van mij te koop, iets wat ik echt niet had verwacht.

Door het servies dat ik maakte kreeg ik steeds vaker de vraag of ik dat ook in opdracht en gepersonaliseerd kon maken. Dat is iets wat ik nu veel aan het doen ben. Ik krijg veel aanvragen en vind het erg leuk steeds iets nieuws te kunnen ontwerpen in een ander thema.

En, wat gaat er allemaal gebeuren na Dream Docu?

Ik hoop heel erg dat ik verder kan gaan met waar ik mee bezig ben. Dat ik in opdracht kan blijven werken en mijn stijl wat uit kan breiden. Ook wil ik graag nieuwe producten maken, omdat het heel leuk is om steeds weer iets nieuws te bedenken. Zo ben ik nu bezig met kerstkaarten en –servies, afbeeldingen voor op een kalender die ik misschien wil gaan maken, een sportthema en, zoals je in de video kunt zien, lijkt een ontbijtserviesje voor Dear Good Morning me ook wel wat 😉

Laat het me vooral weten als je leuke ideeën hebt, dat is alleen maar handig!

Ja zeg, dat vind ik dus ook echt een heel goed idee! Wie nog meer?

Hahaha, ja toch? Enne..ik vond het erg leuk het afgelopen jaar Liefsmies op te zetten met Lienke die me motiveerde, volgde en hielp, maar ook met jullie als motivatie en inspiratie! Ik kreeg zulke leuke reacties, tips en vragen, dat hielp enorm!  Dat dit mijn laatste blog en video op de website van DGM is wil niet zeggen dat jullie me niet meer kunnen volgen, want ik ga natuurlijk gewoon door op mijn eigen kanalen.

Winnen!

Als bedankje geef ik nog een setje kaarten weg. Wat moet je daarvoor doen? Volg me op mijn social media en stuur me even een berichtje via Instagram, Facebook of op Rianne@liefsmies.com, waarin je laat weten dat jij de kaarten wilt winnen en dan verloot ik het setje!

Deze mok kreeg ik van Rianne! Alles wat met mijn leven te maken heeft, zo onwijs lief!

Thanks Rianne, ik ga Dream Docu met jou missen! Volgende week is de allerlaatste Dream Docu, namelijk die van Angela. Zij gaat alles vertellen over het WK in Canada!

Liefs, Lienke

Check onze Q&A samen:

Lienke SUCCESVOL ZIJN
Story about:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.