STAP 1 VAN DE DEAR GOOD MORNING-OCHTENDROUTINE. BETER SLAPEN

“Maar Lienke, hoe laat ga jij dan naar bed?” Dit is de eerste vraag die ik altijd gesteld krijg als ik vertel over Dear Good Morning. Je kan wel een ochtendmens willen worden, maar dat begint eerst bij je slaap. Eerst een goede nachtrust, dan met volle energie opstaan. In stap 1 leer ik je alles over je slaap, hoeveel uur jij het beste kan pakken (met een rekensom), de perfecte slaaphouding en nog meer slaapgerelateerde dingen die goed zijn om te weten. Sinds ik goed slaap (ik heb 7 uur slaap nodig), ben ik actiever dan ooit. 
Ik raad je aan om het e-book aan te schaffen, zodat jij leert om de beste slaper te worden.
Mijn artikelen en de planner ondersteunen de eerste stap van de Dear Good Morning-ochtendroutine.

Dit past bij stap 1

Hét slaap e-book

In 5 stappen leer jij beter slapen. Wist je dat de helft van de Nederlanders slaapproblemen heeft? En jij? Met dit e-book slaap je als een roosje.

Plan je week

Combideal! Koop nu drie planners en betaal nu slechts €32,50. Met deze planners ga jij eindelijk structuur krijgen in je leven. Dit zorgt voor een perfecte ochtend en avond.

Deze artikelen helpen je ook!

Mijn persoonlijke verhaal

Dear Good Morning staat voor een energieke ochtend. Ik, Lienke, ben een echt ochtendmens. Dankzij de ochtenden ben ik fitter, gelukkiger en succesvoller geworden. Dit gevoel wil ik aan zoveel mogelijk mensen meegeven. De ochtenden hebben me zoveel meer gebracht dan ik ooit had durven dromen.

Lieve lezer, mijn website gebruikt als standaard de nodige functionele cookies. Om de site te kunnen verbeteren, functies voor social media te bieden, content te personaliseren en sporadisch een advertentie te tonen zijn meer cookies nodig. Je kunt mijn privacybeleid erop nalezen als je wilt.