Alles wat je MOET weten over eerder opstaan

WAKE UP! Het is niet voor niets een van mijn belangrijkste pijlers. Superbelangrijk als je gelukkiger, fitter en succesvoller wil worden. Sta een uurtje eerder op, word een ochtendmens en haal ontzettend veel uit je dag. Super easy voor mij, ik doe niet anders. Maar voor een avondmens is het misschien lastig. Juist voor jou, als het nog niet lukt iets eerder op te staan, heb ik alle belangrijke informatie over eerder opstaan gebundeld. Zodat ook jij zonder ochtendhumeur aan je dag kunt beginnen (ja, echt!).

Opstaan

Hoe moet je omgaan met de wekker?

Opstaan begint meestal met de wekker. Hoewel het veel beter zou zijn om je te laten wekken door je biologische klok, gaat dat gewoon niet altijd. Ons werk roept, er staat een vroege afspraak bij de tandarts of je hebt afgesproken om al om 07.00 uur in de gym te staan. Wekker dus! Lees “Hoe kan je het beste omgaan met de wekker?” voor goede tips.

Verkeerde been uit bed stappen 2

Wel of niet snoozen?

De wekker is gegaan, en dan? Nog even snoozen? Ik doe het nooit, want ik word er helemaal suf van, maar is het ook echt slecht voor je? In deze blog “True or false: van snoozen word je rustig wakker” kijken we naar onze manier van slapen in verschillende fases en de wetenschappelijke antwoorden. En onze slaap blijkt nog lastige materie te zijn. Lees maar snel, dan weet jij of je voortaan kan blijven snoozen of dat je dat juist niet moet doen.

ochtendmens

De voordelen van vroeg opstaan

Ja, allemaal leuk en aardig, maar ik zou niet weten waarom ik eerder moet opstaan, hoor ik je denken. Nou, ik wel! Daarom heb ik alle voordelen van vroeg opstaan voor je op een rij gezet. Wist jij dat punt 3 wetenschappelijk onderzocht is? Ik vind het grappig, want natuurlijk wist ik dat dat klopt. Na het lezen van Vroeg opstaan: voordelen en tips kun je toch niet anders dan enthousiast genoeg zijn om eens eerder op te staan?

Challenge: eerder opstaan!

Durf jij het aan? Een maand lang elke dag twee minuten eerder opstaan, zodat je aan het einde van de maand ruim een uur extra hebt in je dag? Een uur waarin je kunt gaan sporten, aan je businessplan werken of gewoon lekker een boek lezen. Twee minuten per dag is zo weinig, dat je het nauwelijks zult merken, maar dat uur aan het einde is groots! Wat ga jij doen met je uurtje extra per dag? Doe mee met de #DEARGOODCHALLENGE, samen eerder opstaan!

Zo word je een ochtendmens

Gaat het toch nog niet zo makkelijk als je gehoopt had? Dan moet je het artikel “Zo word je een ochtendmens (ook jij!)” er echt nog even bijpakken. Houd je echt aan alle punten en het wordt een eitje om vroeg op te staan. En niet stiekem punt 4 links laten liggen. Dan gaat het natuurlijk nooit werken. Dus… Wake Up en wordt een ochtendmens!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoeken