blog

Ontbijthotspots in Apeldoorn

Apeldoorn is één van de weinige steden die nog niet overstroomt lijkt te zijn met hotspots. Het kostte namelijk wat zoekwerk om leuke ontbijthotspots te vinden! Maar ook dit keer is het weer gelukt, hierbij 5x ontbijten in Apeldoorn!

Schenkers

Ze hebben misschien maar een kleine ontbijtkaart, echter maakt de relaxtheid van Schenkers dat deze niet mag ontbreken op de lijst. Doordeweeks kan je hier prima met je laptop terecht en in het weekend voelt het als een gezellig drukke huiskamer. En heb je toch nog trek na je ontbijt? Dan is één van hun verse taarten als toetje echt geen straf.

Website: https://schenkersapeldoorn.nl/
Waar: Van Kinsbergenstraat 8A, Apeldoorn
Wanneer: Maandag gesloten, dinsdag t/m zaterdag vanaf 10:00 en op zondag vanaf 12:00

Central Park

Het interieur is een tikkie hysterisch, maar daar houden we wel van! En ook de menukaart is erg fijn. Bij Central Park ben je aan het juiste adres voor een uitgebreid ontbijt. Prima plek ook om wat te werken trouwens, want als je de lunchkaart ziet, blijf je graag nog wat langer hangen.

Website: http://www.central-park.nl/
Waar: Kapelstraat 1, Apeldoorn
Wanneer: Maandag t/m vrijdag vanaf 08:30, zaterdag vanaf 09:00 en zondag vanaf 11:00.

Doppio

Doppio staat natuurlijk bekend om zijn uitstekende koffie. Maar wist je dat je er ook prima kan ontbijten? Wij waren blij verrast toen we de kaart met smoothiebowls, croissantjes en brunchplank zagen. Goede koffie én een goed ontbijt. Wat wil je nog meer? ;)

Website: https://www.doppio-espresso.nl
Waar: Korenstraat 6, Apeldoorn
Wanneer: Maandag t/m zaterdag vanaf 09:00, zondag vanaf 11:00

https://www.instagram.com/p/B5PhVGNnyrV/

Sillies

Sillies oogt wat kneuterig en is dat stiekem ook wel. Maar dat maakt het ontbijt niet minder fijn. Dus ben je in de buurt van winkelcentrum Eglantier? Dan is dit echt een prima plek!

Website: https://www.silliesapeldoorn.nl/
Waar: De Eglantier 300, Apeldoorn
Wanneer: Elke dag open vanaf 09:00, zondag gesloten

Van der Valk

Echte vroege vogels opgelet! Bij Van der Valk mag iedereen (ook niet-hotelgasten) vanaf 06:30 uur al aanschuiven voor het ontbijtbuffet. Voor net iets meer dan een tientje kan je je helemaal vol (vr)eten. Wel even reserveren via de website trouwens!

Website: https://www.vandervalkapeldoorn.nl/
Waar Van Golsteinlaan 20 , Apeldoorn
Wanneer: Maandag t/m vrijdag vanaf 06:30, zaterdag en zondag vanaf 07:00

ENJOY! En vergeet vooral niet #deargoodmorning te gebruiken als je gaat ontbijten in Apeldoorn, zodat ik al jouw heerlijke ontbijtjes kan zien. Welke hotspots missen we nog? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: