Ontbijthotspots in Apeldoorn

Apeldoorn is één van de weinige steden die nog niet overstroomt lijkt te zijn met hotspots. Het kostte namelijk wat zoekwerk om leuke ontbijthotspots te vinden! Maar ook dit keer is het weer gelukt, hierbij 5x ontbijten in Apeldoorn!

Schenkers

Ze hebben misschien maar een kleine ontbijtkaart, echter maakt de relaxtheid van Schenkers dat deze niet mag ontbreken op de lijst. Doordeweeks kan je hier prima met je laptop terecht en in het weekend voelt het als een gezellig drukke huiskamer. En heb je toch nog trek na je ontbijt? Dan is één van hun verse taarten als toetje echt geen straf.

Website: https://schenkersapeldoorn.nl/
Waar: Van Kinsbergenstraat 8A, Apeldoorn
Wanneer: Maandag gesloten, dinsdag t/m zaterdag vanaf 10:00 en op zondag vanaf 12:00

Central Park

Het interieur is een tikkie hysterisch, maar daar houden we wel van! En ook de menukaart is erg fijn. Bij Central Park ben je aan het juiste adres voor een uitgebreid ontbijt. Prima plek ook om wat te werken trouwens, want als je de lunchkaart ziet, blijf je graag nog wat langer hangen.

Website: http://www.central-park.nl/
Waar: Kapelstraat 1, Apeldoorn
Wanneer: Maandag t/m vrijdag vanaf 08:30, zaterdag vanaf 09:00 en zondag vanaf 11:00.

Doppio

Doppio staat natuurlijk bekend om zijn uitstekende koffie. Maar wist je dat je er ook prima kan ontbijten? Wij waren blij verrast toen we de kaart met smoothiebowls, croissantjes en brunchplank zagen. Goede koffie én een goed ontbijt. Wat wil je nog meer? ;)

Website: https://www.doppio-espresso.nl
Waar: Korenstraat 6, Apeldoorn
Wanneer: Maandag t/m zaterdag vanaf 09:00, zondag vanaf 11:00

https://www.instagram.com/p/B5PhVGNnyrV/

Sillies

Sillies oogt wat kneuterig en is dat stiekem ook wel. Maar dat maakt het ontbijt niet minder fijn. Dus ben je in de buurt van winkelcentrum Eglantier? Dan is dit echt een prima plek!

Website: https://www.silliesapeldoorn.nl/
Waar: De Eglantier 300, Apeldoorn
Wanneer: Elke dag open vanaf 09:00, zondag gesloten

Van der Valk

Echte vroege vogels opgelet! Bij Van der Valk mag iedereen (ook niet-hotelgasten) vanaf 06:30 uur al aanschuiven voor het ontbijtbuffet. Voor net iets meer dan een tientje kan je je helemaal vol (vr)eten. Wel even reserveren via de website trouwens!

Website: https://www.vandervalkapeldoorn.nl/
Waar Van Golsteinlaan 20 , Apeldoorn
Wanneer: Maandag t/m vrijdag vanaf 06:30, zaterdag en zondag vanaf 07:00

ENJOY! En vergeet vooral niet #deargoodmorning te gebruiken als je gaat ontbijten in Apeldoorn, zodat ik al jouw heerlijke ontbijtjes kan zien. Welke hotspots missen we nog? 

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Search