3x ARMEN HIIT-TRAINING

Armen HIIT-training

Download snel je gratis armen HIIT-training of doe mee met de video. Wil je snel en supereffectief je armen trainen? Dan zijn deze HIIT-schema’s top! Je kunt je training in de sportschool uitvoeren, maar ook in de woonkamer, slaapkamer of in de tuin.

Waarom je armen trainen?

Het trainen van je armen wordt snel overgeslagen. Je traint je core of bijvoorbeeld je beenspieren en je armen krijgen geen aandacht. Zonde! Ook hier valt veel winst te behalen als je mooie strakke armen wilt hebben. En extra mooie bijkomstigheid: het tillen van zware boodschappentassen is met gespierde armen ineens een eitje!

Armen HIIT-training 1 (schema)

Deze training bestaat uit drie rondes en elke ronde bestaat uit drie tot vier oefeningen. Op het schema vind je precies hoe vaak of hoe lang je elke oefening moet doen. Eén van mij favo trainingen!

Downlaod DEARGOODHIIT

Download via bovenstaande button jouw persoonlijke HIIT-schema om je armen te trainen. Print hem uit en hang hem ergens op waar je hem goed kan zien. Misschien wel op de deur van je woonkamer? Of je neem je het schema mee naar de sportschool?

Armen HIIT-training 2 (video, 5 min)

Vijf minuten klinkt als weinig, maar echt, geloof me, het wordt zwaar en jij gaat zweten. Gewoon even op de vroege morgen en je kan er weer tegenaan. 5 minuten armen workout voor strakke armen. Let’s go!

Voor deze work-out heb je alleen een stoel nodig en als je dat fijn vindt een yogamatje, maar zonder is ook prima. Gewoon thuis sporten, geen drempel om naar de sportschool te gaan en geen tijd is ook geen smoesje meer. Ga klaarstaan, zet mijn Dear Good Morning-playlist op en GOGOGO!

Armen HIIT-training 3 (schema, 7 min)

Deze training bestaat uit zeven rondes en elke ronde bestaat uit twee oefeningen die je 20 seconden uitvoert. Na 40 seconden neem je 20 seconden rust. De training duurt in totaal dus 7 minuten.

Kleine disclaimer: deze schema’s zijn niet speciaal voor jou op maat gemaakt, maar geven een indicatie van een gemiddeld trainingsschema. Als jij merkt dat de training te heftig is voor jouw lichaam, neem dan meer rust tussendoor en herhaal de oefeningen iets minder vaak. Het allerbelangrijkst is dat jij goed naar je lichaam luistert en stopt wanneer het niet goed voelt. Dear Good Morning is niet aansprakelijk voor eventuele blessures na het volgen van dit schema.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook leuk:

Extra motivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

De Dear Good Morning Shop

Lieve lezer, mijn website gebruikt als standaard de nodige functionele cookies. Om de site te kunnen verbeteren, functies voor social media te bieden, content te personaliseren en sporadisch een advertentie te tonen zijn meer cookies nodig. Je kunt mijn privacybeleid erop nalezen als je wilt.