Creëer in 4 stappen jouw ochtendroutine en word fitter, gelukkiger en succesvoller

Bij Dear Good Morning krijg jij alle tools en motivatie die je nodig hebt om een ochtendmens te worden. Sta elke werkdag één uur eerder op en creëer gemiddeld 240 uur extra per jaar voor jezelf.

Ik doe elke dag om 07:00 uur een workout. Het maakt niet uit wat jij in dat uurtje gaat doen, zolang het je maar gelukkig maakt! Op deze site vind je alle informatie – workouts, schema’s, challenges en informatie over je slaap en de ochtend – zodat jij binnen no time een ochtendmens bent. Ben jij klaar voor deze kleine verandering met gigantische impact?

Waarom 4 stappen?

De afgelopen jaren heb ik onderzoek gedaan naar hoe ik zelf een ochtendmens kon worden. Bovenal onderzocht ik hoe ik het kon volhouden om elke werkdag een uurtje eerder op te staan. Ik heb van alles geprobeerd. Uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat je met deze 4 stappen succes gaat boeken. Door deze 4 stappen toe te passen ga jij je fitter, gelukkiger en succesvoller voelen. 

Uit onderzoek blijkt dat je voor elke verandering gemiddeld 66 dagen nodig hebt. Neem dus voor elke stap minimaal 66 dagen, bekijk welke tools ik jou gratis aanbied en… word voor de rest van je leven een ochtendfreak. Voor optimaal succes is het verstandig om te beginnen bij stap 1 en vervolgens alle stappen langs te gaan. 

Stap 1:

beter
slapen

Hoe laat kun je het beste naar bed? Hoeveel uur slaap heb jij nodig? Wist je trouwens dat je met planten ook veel kan doen op het gebied van beter slapen? 

Stap 2:

eerder opstaan

Als je beter slaapt, kun je ook makkelijker opstaan. Bij deze stap leer jij met een grote lach en met volle energie uit je bed springen. Hoe zet jij de wekker een uurtje eerder? Je leert het hier!

Stap 3:

fitter worden

Je slaapt beter en staat ook eerder op dan normaal. Tijd om fitter te worden. Start elke werkdag met een workout en je voelt je fitter en productiever dan ooit. Klaar voor die workout? Laten we gaan beuken. 

Stap 4:

meer motivatie

Wauw, je bent inmiddels een betere slaper, je staat eerder naast je bed en je sport op de vroege morgen. Tijd om te beseffen wat je doet, maar ook die motivatie vast te houden. Ik leer het je in deze laatste stap.

Mijn persoonlijke verhaal

Dear Good Morning staat voor een energieke ochtend. Ik, Lienke, ben een echt ochtendmens. Dankzij de ochtenden ben ik fitter, gelukkiger en succesvoller geworden. Dit gevoel wil ik aan zoveel mogelijk mensen meegeven. De ochtenden hebben me zoveel meer gebracht dan ik ooit had durven dromen.