Creëer in 4 stappen jouw ochtendroutine en word fitter, gelukkiger en succesvoller

Bij Dear Good Morning krijg jij alle tools en motivatie die je nodig hebt om een ochtendmens te worden. Sta elke werkdag eerder op om te sporten en verander je leven 100%. Het goede nieuws, je kan met één minuut al verschil maken!

Ik doe elke dag om 06:30 uur een work-out. Het maakt niet uit wat jij gaat doen, zolang je maar iets actief doet. Op deze site vind je alle informatie – work-outs, schema’s, challenges en informatie over je slaap en de ochtend – zodat jij binnen no time een ochtendmens bent. Ben jij klaar voor deze kleine verandering met gigantische impact?

Waarom 4 stappen?

De afgelopen jaren heb ik onderzoek gedaan naar hoe ik zelf een ochtendmens kon worden. Bovenal onderzocht ik hoe ik het kon volhouden om elke werkdag een uurtje eerder op te staan. Ik heb van alles geprobeerd. Uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat je met deze 4 stappen succes gaat boeken. Door deze 4 stappen toe te passen ga jij je fitter, gelukkiger en succesvoller voelen. En ik blijf het zeggen; je kan met één minuut al een verschil maken. Begin klein, en merk grote gevolgen.

Uit onderzoek blijkt dat je voor elke verandering gemiddeld 66 dagen nodig hebt.

De succesformule geldt: Beter slapen + eerder opstaan + fitter worden = meer motivatie

In mijn boek geef ik je voor alle vier de elementen tips en opdrachten. Implementeer ze in jou leven en ga de grote mooie gevolgen zien! Op de site vind je alle tools voor mijn succesformule.