4
Hoe eerder opstaan? by Lienke

Je bent een sukkel wanneer je nog steeds geen ochtendpersoon bent, want …

Al twee jaar lang probeer ik iedereen te inspireren om net als ik ’s ochtends iets vroeger op te staan. Met mijn ochtendselfies op Instagram en mijn – hopelijk – motiverende woorden op mijn blog. Heeft dat nog niks geholpen en lig jij nog steeds elke ochtend te nietsnutten in bed? Je bent echt een sukkel wanneer je nog steeds geen ochtendpersoon bent, want…

… ochtendpersonen zijn succesvoller

Ja, echt! Lees deze blog maar. MEGA inspirerend, vind je niet? Mark Zuckerberg, Barack Obama en Tim Cook hebben allemaal een vast ochtendritueel. De ochtenden van Tim Cook beginnen zelfs al om 03:45 uur. Het is ook wel logisch toch? Ik moet de eerste persoon nog tegenkomen die door in bed te liggen succesvol is geworden. Hop hop, eruit en gaan!

… ochtendpersonen zijn gelukkiger

Als jij er bewust voor kiest vroeger op te staan, heb je waarschijnlijk een planning gemaakt voor de ochtend. Je begint je dag dus al productief en dat maakt gelukkig. Wat is er fijner dan nog voor je ontbijt als de eerst dingen van je to-do-lijstje af te strepen? En nog beter: begin de dag met sporten. Dan komt het stofje endorfine vrij, wat je blij maakt. Win-win!

ochtendpersoon 1

… dan heb je mijn blog dus niet vaak genoeg gelezen!

Haha, alle gekheid op een stokje, maar met een kern van waarheid! Hoeveel extra voorbeelden heb je nodig om te beseffen dat jij zoveel meer uit je ochtenden kan halen? Je gaat echt blijer, succesvoller en gelukkiger worden, zonder al te veel moeite te doen. Wie wil dat nou niet?

ochtendpersoon 2

Ook een ochtendpersoon worden?

Voel je je al schuldig, maar ben je mega geïnspireerd om ook een ochtendpersoon te worden? YES! Koop dan mijn scheurkalender met kleine en simpele opdrachten met groots effect. 2018 Wordt jouw jaar! Nieuwe ronde, nieuwe kansen. GO GO GO!

Lienke Hoe eerder opstaan?
Story about:

4 Responses to “Je bent een sukkel wanneer je nog steeds geen ochtendpersoon bent, want …”

januari 07, 2018 at 10:14 pm, Karen said:

Hoi Lienke,
Net als jij zou ik ook wel wat eerder op willen staan, maar bij mij gaat het ’s avonds altijd mis: ik vind het lastig om op tijd te gaan slapen. Soms wil ik nog even dat TV-programma af kijken, toch nog even de afwas doen of blijf ik gewoon te lang in de sportschool hangen omdat die tot half twaalf open is. Heb jij misschien tips (of misschien heb je al een keer een blog geschreven die ik gemist heb) om eerder te gaan slapen?
Groetjes Karen

Reply

februari 28, 2018 at 2:48 pm, Wat voor ochtendpersoon ben jij? - DEAR GOOD MORNING said:

[…] Je bent een sukkel wanneer je nog steeds geen ochtendpersoon bent.  […]

Reply

mei 25, 2018 at 6:27 pm, Weet dat niets MOET, maar mag - DEAR GOOD MORNING said:

[…] Checklist voor een productieve ochtend 2. Vijf tips voor een productieve ochtend 3. Je bent wakker, en dan?4. Nog wat ochtend-tips voor […]

Reply

oktober 18, 2018 at 6:53 am, 8 x tijd besparen in de ochtend - DEAR GOOD MORNING said:

[…] Zodat je de ochtend nóg productiever kunt invullen natuurlijk. Wist je al dat ochtendmensen succesvoller én gelukkiger zijn? In de ochtend heb je namelijk minder afleiding, wat voor mij één van de belangrijkste […]

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.