Je bent een sukkel wanneer je nog steeds geen ochtendpersoon bent, want …

Al twee jaar lang probeer ik iedereen te inspireren om net als ik ’s ochtends iets vroeger op te staan. Met mijn ochtendselfies op Instagram en mijn – hopelijk – motiverende woorden op mijn blog. Heeft dat nog niks geholpen en lig jij nog steeds elke ochtend te nietsnutten in bed? Je bent echt een sukkel wanneer je nog steeds geen ochtendpersoon bent, want…

… ochtendpersonen zijn succesvoller

Ja, echt! Lees deze blog maar. MEGA inspirerend, vind je niet? Mark Zuckerberg, Barack Obama en Tim Cook hebben allemaal een vast ochtendritueel. De ochtenden van Tim Cook beginnen zelfs al om 03.45 uur. Het is ook wel logisch, toch? Ik moet de eerste persoon nog tegenkomen die door in bed te liggen succesvol is geworden. Hop hop, eruit en gaan!

… ochtendpersonen zijn gelukkiger

Als jij er bewust voor kiest vroeger op te staan, heb je waarschijnlijk een planning gemaakt voor de ochtend. Je begint je dag dus al productief en dat maakt gelukkig. Wat is er fijner dan nog voor je ontbijt als de eerst dingen van je to-dolijstje af te strepen? En nog beter: begin de dag met sporten. Dan komt het stofje endorfine vrij, wat je blij maakt. Win-win!

ochtendpersoon 1

… dan heb je mijn blog dus niet vaak genoeg gelezen!

Haha, alle gekheid op een stokje, maar met een kern van waarheid! Hoeveel extra voorbeelden heb je nodig om te beseffen dat jij zoveel meer uit je ochtenden kan halen? Je gaat echt blijer, succesvoller en gelukkiger worden, zonder al te veel moeite te doen. Wie wil dat nou niet?

ochtendpersoon 2

Ook een ochtendpersoon worden?

Voel je je al schuldig, maar ben je mega geïnspireerd om ook een ochtendpersoon te worden? YES! Ik help je met Dear Good Morning graag op weg!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

  1. Hoi Lienke,
    Net als jij zou ik ook wel wat eerder op willen staan, maar bij mij gaat het ‘s avonds altijd mis: ik vind het lastig om op tijd te gaan slapen. Soms wil ik nog even dat TV-programma af kijken, toch nog even de afwas doen of blijf ik gewoon te lang in de sportschool hangen omdat die tot half twaalf open is. Heb jij misschien tips (of misschien heb je al een keer een blog geschreven die ik gemist heb) om eerder te gaan slapen?
    Groetjes Karen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoek