3 drankjes om je ochtend mee te starten

Wist je dat er, naast water, verschillende drankjes zijn die jou kunnen helpen met beter opstaan? Ze kunnen je helpen met sneller hydrateren, je lichaam wakker schudden en blijer worden als je in de spiegel kijkt ;)

Kokoswater

Dit is echt je beste vriend als je ’s ochtends wilt gaan sporten, en JA dat wil je! Na een nacht slaap is je lijf uitgedroogd en de snelste manier om dit te verhelpen is met kokoswater. Drink it up en je kunt er weer helemaal tegenaan. Als extraatje zit het ook nog bomvol met mineralen dus je lichaam houdt van je!

drankjes om je ochtend mee te starten

Koffie

Jaaa, yes ook deze mag in het rijtje! Je standaard zwarte bakkie in de ochtend heeft ook zijn voordelen. Er is namelijk bewezen dat de stoffen in koffie ervoor zorgen dat je darmen flink aan het werk worden gezet. Je helpt je lichaam dus om sneller wakker te worden en aan de slag te gaan. Wel heeft je lijf ook voedsel nodig om met de koffie om te gaan dus niet op een lege maag!

drankjes om je ochtend mee te starten

Warm water met citroen

Misschien wel het bekendste gezonde drankje voor in de ochtend. Warm water met daarin het sap van een verse citroen. Maar waarom nou eigenlijk? Kort gezegd helpt de combinatie van het water met de citroen om je lijf beter van je afvalstoffen af te laten komen. Althans dat wordt gezegd. Of het écht werkt geen idee, ik vind het gewoon lekker om te nemen. Gewoon weer eens iets anders dan water toch? ;-)

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Search