Beter slapen tijdens de donkere dagen

Dear Good Morning - beter slapen tijdens donkere dagen - Blackroll - slapen - slaaproutine - avondroutine - tips slapen.

Een goede nachtrust is onwijs belangrijk om ‘s ochtends energiek op te kunnen staan. Zeker nu de dagen steeds weer donkerder worden en de herfstdip voor de deur staat. Slaap is niet voor niks de eerste stap in het Dear Good Morning boek. Een goede nachtrust is afhankelijk van veel verschillende factoren, in deze blog […]

Tips om ontspannen te kunnen slapen

Dear Good Morning - Blackroll Recovery pillow - ontspannen slapen

Als je wilt shinen in de ochtend, dan moet je het kunstje van ontspannen slapen onder de knie krijgen. Een goede nachtrust speelt een belangrijke rol. Om goed te kunnen slapen is het nodig dat jij kunt ontspannen. Lees hier mijn tips die er voor zorgen dat je relaxt kan slapen. Slaapritueel om ontspannen in slaap […]

Beter slapen door te beginnen met sporten

Waarom sporten goed is voor slaap dear good morning

Een goede nachtrust is belangrijk voor onwijs veel dingen. Zo krijg je er meer concentratie door, heb je minder zin om te snacken en zit je overdag veel beter in je vel. Regelmatig sporten en bewegen heeft veel invloed op jouw slaapkwaliteit. Lees hier hoe sporten er voor zorgt dat jij beter kan slapen.

8 Tips om lekker te slapen met warm weer

Lekker slapen met warm weer

Ooooh wat is het toch heerlijk deze zomerse temperaturen! En wat is het fijn om juist met dit weer een ochtendgek te zijn! Wanneer het dan echt warm begint te worden in de middag, zit je dag er alweer bijna op. Zo kan je echt genieten van het warme weer. Het enige nadeel van deze […]

Sporten met een kater: dit moet je weten!

Sporten met een kater

Die wijntjes met collega’s klonken gisteravond nog als een goed plan, maar nu de wekker om 06.00 uur staat voor een uurtje sportschool, baal je als een stekker. ’s Avonds een vent (vrouw), ’s ochtends een vent (vrouw)? Of kun je toch beter blijven liggen? Sporten met een kater. Goed idee of absoluut niet?

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij maandelijks of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!