DGM X BLACKROLL

Set voor actieve ochtendroutines. De Dear Good Morning x BLACKROLL box is speciaal ontwikkeld om jou – als Ochtendgekkie – optimaal te helpen aan herstel, zodat jij de volgende ochtend weer lekker energiek uit bed kan springen. De producten die je in de box vindt, worden dagelijks gebruikt door mijzelf, ik ben groot fan! Bij de box vind je ook video’s (scan de QR-code op de doos) van mij zodat je gelijk kan ontdekken welke oefeningen je kunt doen met bijvoorbeeld de foamroller of triggerpoint bal. 

producten in de box:

Werken aan je herstel, ik heb het jaren onderschat! Tot ik de kracht van het foamrollen ontdekte. WOW, dit had ik veel eerder mogen doen! Dankzij deze producten ben ik sneller hersteld en voelt mijn lichaam energieker aan. 

Ik kan niet meer zonder bovenstaande producten en hopelijk mag en kan ik jou inspireren om ook aan de slag te gaan. De box is inclusief video’s!

Lienke de Jong

Founder Dear Good Morning

Inclusief 4 video's

+100 oefeningen

UNBOXING

LOOP BAND

Voor functionele training, kracht en balans. Stevig en rekbaar materiaal. Rood (matig).

FOAM ROLLER

Voor activatie en herstel van het hele lichaam door zelfmassage.

MINI FOAMROLLER & MASSAGEBAL

Massagebal voor puntspecifieke zelfmassage en om diepe spierspanningen los te maken. Mini foamroller voor het losmaken van verklevingen in voeten, benen en armen.

In verband met drukte kan het wat langer duren voor je bestelling er is.