Dear Good Morning x Body & Fit

Sinds 2014 ben ik trotse ambassadeur van Body & Fit. Body & Fit heeft alles wat je maar als sporter nodig hebt: vitamines, bakspul en vooral heel veel eiwitproducten. Door de jaren heen heb ik denk ik wel de hele shop geprobeerd. Inmiddels heeft Body & Fit een eigen kledinglijn én verkoopt het beautyproducten. Een healthy supermarkt? Ja, zo kan je het wel zeggen!

Elke maand vraag ik aan mijn volgers verschillende producten te testen. Daarnaast laat ik altijd zien wat ik bestel en graag gebruik om mijn sport en gezondheid te optimaliseren.

Je kunt met mijn kortingscode altijd 10% korting krijgen.

Body & Fit heeft vanaf het begin al geloofd in Dear Good Morning. Daarom vind ik deze samenwerking heel speciaal.

Gebruik de kortingscode DEARGOODMORNING en krijg altijd 10% korting