Productiever en gelukkiger zijn door een ochtendroutine?

Dat je productiever en gelukkiger bent als je eerder opstaat, weet je natuurlijk al lang. Maar heb jij nog een klein duwtje in je rug nodig? Wil jij inspirerende verhalen horen van andere blije ochtendmensen? Lees dan een van deze drie inspirerende boeken (of alle drie).

Boeken productiviteit 2

What the most succesful people do before breakfast

Succesvolle mensen staan vroeg op. Volgens Laura, de schrijver van ‘What the most succesvol people do before breakfast‘, word je succesvoller en blijer als je je ochtend nuttig besteedt (helemaal waar!). In dit boek vertelt ze aan de hand van grappige anekdotes hoe je een fijne ochtendroutine kunt ontwikkelen. Terwijl de meeste mensen nog in bed liggen, behaal jij al je doelen. Of dat nu op persoonlijk vlak is, sportieve doelen zijn of werkgerelateerd. Jij kunt dit!

Boeken productiviteit 3

Ikigai

Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een ikigai, een reden van bestaan. Dat klinkt misschien wat zweverig, maar is het totaal niet. Het zou zelfs de reden zijn van het feit dat op het Japanse eiland Okinawa ontzettend veel actieve en gezonde honderdjarigen wonen. Heb altijd een doel waarvoor je je bed uitkomt, zeggen zij. Of dat nou werk, familie, vrienden of je eigen geluk is. En daar ben ik het mee eens! In ‘Ikigai‘ lees je inspirerende interviews met een aantal Japanse hoogbejaarden over hun ikigai en ga je zelf, als lezer, op zoek naar jouw reden van bestaan (waardoor je misschien ook wel 100 wordt!).

productiever en gelukkiger

The Miracle Morning

Heb jij moeite met ’s ochtends opstaan? Heb jij geen duidelijk ochtendritueel? Dan zou ‘The Miracle Morning‘ jou kunnen helpen! Schrijver Hal Elrod noemt in zijn boek 6 gewoontes vóór 8 uur ’s ochtends, die je leven gaan veranderen. The Miracle Morning helpt je een fijn ochtendritueel te ontwikkelen. Hierdoor sta jij elke dag blij op en begin je megaproductief aan je dag. En dat wil je toch?

Heb jij nog een toevoeging aan dit lijstje? Welk boek hielp jou met een productieve en succesvolle ochtend? Laat het weten in de comments hieronder.

Nog meer weten over het creëren van een ochtendroutine? Lees dan eens deze blog Over een energieke ochtendroutine: 20 tips voor nog meer inspiratie.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Search