Zondag 7 januari 7.30 uur online!

Winterboost

Krijg een boost aan nieuwe energie om de winterdip te skippen! Hét kwartaalevent voor wie op zoek is naar energie, inspiratie en de ochtend voor zichzelf! Kortom; een kickstart van 2024!

Online en makkelijk te volgen vanuit huis!

Zie hier wat beelden!

Video afspelen

Lief Ochtendgekkie,

  • Krijg bakken vol energie!
  • Leer de succesformule van Dear Good Morning direct toe te passen voor energieke ochtenden!
  • Beweeg mee met het seizoen, leer hoe je dit kunt inzetten in jouw dagelijks leven.
  • Gun jezelf die pittige workout van Lienke!
  • Yoga mee op de energieke ochtend flow van Evelien.
  • Leer adem voor je te laten werken!
  • Zet de mooiste intenties tijdens de meditatie!
  • Dans met de anderen!
  • Krijg na afloop een hand-out!

En dat allemaal in een 2,5 uur durend online event! Een boost om 2024 goed te starten!

X Lienke

Online event via Zoom!

Datum

7 januari 2024

Eenmalig

€37,50

Hoe lang

2,5 uur

Capaciteit

online dus oneindig!

Programma

Veelgestelde vragen

Ja. Wil je in alle rust na het event nog even terug kijken naar de workshops of wil je de workout, yoga of meditatie nogmaals beleven? Kies er dan voor om de opnames na het event te ontvangen voor €9,99

Het is handig om pen en papier bij de hand te hebben en makkelijke kleding aan te doen. Mocht je een matje hebben, leg die dan ook klaar!

Ja, we zorgen dat je ook even kan plassen ;-)

Nee hoor, je ziet alleen Evelien en mij op het scherm! Dus stiekem meedoen in je pyjama kan ook! ;-)

Door mee te bewegen met de seizoenen kun je bewuster leven en rustiger in het leven staan; meer in jouw eigen natuurlijk flow. Verwacht dus ook een lente en zomer en herfstboost ;-)

Je kan ons altijd mailen op [email protected] en we denken en kijken graag even met je mee!

 

Ik weet voldoende!

Lees voor aanmelding onze algemene voorwaarden en de speciale retreat voorwaarden. Bij aankoop ga je akkoord met beide overeenkomsten. 

Let op: de trainingen op deze website zijn niet afgestemd op jouw specifieke behoeften. Bij het samenstellen van de trainingen en oefeningen zijn wij dus niet van eventuele beperkingen of gezondheidsklachten uitgegaan. Daarnaast zijn wij niet aanwezig bij de uitvoering van de oefeningen of trainingen en kunnen wij ook niet zien of je de training of oefening naar behoren uitvoert. Je dient er dus onder meer zelf voor zorg te dragen dat eventuele oefeningen of trainingen worden uitgevoerd in een veilige omgeving, dat lichamelijke beperkingen in acht worden genomen en dat blessures en/of overbelasting worden voorkomen. Bij klachten of twijfel over jouw gezondheid adviseren wij je om direct je (behandelend) arts of andere professionele hulpverlener te raadplegen en eventuele oefeningen of trainingen direct te stoppen. Voelt een oefening niet goed, of doet het pijn, stop dan ook direct.

Meer grip op je leven door de ochtend voor jezelf te nemen.

“Een community vol ochtendgekken, gelijkgestemden en mensen die net zoals jij meer uit het leven willen halen.”

Klik op de video en zie wat je kan verwachten

Video afspelen

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek