1x BOVENLICHAAM HIIT-TRAINING

Bovenlichaam HIIT-training

Download meteen je schema! Slechts drie rondes, klinkt makkelijk toch? TRY IT! Deze bovenlichaam HIIT-training is ontzettend goed om je rug, borst en bovenarmen te trainen. Hartstikke belangrijk, dus GO GO GO!

Waarom je bovenlichaam trainen?

Je bovenlichaam bestaat uit je rug, schouders, borst en bovenarmen. Belangrijke spiergroepen die de nodige aandacht verdienen. Het resultaat is een gespierde rug en strakke bovenarmen.

Liever een ander lichaamsdeel trainen? Hier vind je al mijn HITT-schema’s.

Bovenlichaam HIIT-training 1 (schema, 7 min)

Deze training bestaat uit drie rondes en elke ronde bestaat uit vijf oefeningen. In het schema zie je dat je elke oefening 8 tot 10 keer moet herhalen. Bepaal zelf hoeveel herhalingen het best bij jou passen. Geloof me, het wordt zwaar, maar jij kan dit. En daarna voel je je top.

Dit schema moet je in de sportschool uitvoeren, omdat je verschillende apparaten moet gebruiken.

TIP: zet de Dear Good Morning Spotify-lijst op voor extra motivatie!

Downlaod DEARGOODHIIT

Download via bovenstaande button jouw persoonlijke HIIT-schema om je bovenlichaam te trainen. Print hem uit en hang hem ergens op waar je hem goed kan zien. Misschien wel op de deur van je woonkamer? Of je neem je het schema mee naar de sportschool?

Let’s HIIT!

Kleine disclaimer: dit schema is niet speciaal voor jou op maat gemaakt, maar geeft een indicatie van een gemiddeld trainingsschema. Als jij merkt dat de training te heftig is voor jouw lichaam, neem dan meer rust tussendoor en herhaal de oefeningen iets minder vaak. Het allerbelangrijkst is dat jij goed naar je lichaam luistert en stopt wanneer het niet goed voelt. Dear Good Morning is niet aansprakelijk voor eventuele blessures na het volgen van dit schema.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook leuk:

Extra motivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

De Dear Good Morning Shop

Lieve lezer, mijn website gebruikt als standaard de nodige functionele cookies. Om de site te kunnen verbeteren, functies voor social media te bieden, content te personaliseren en sporadisch een advertentie te tonen zijn meer cookies nodig. Je kunt mijn privacybeleid erop nalezen als je wilt.