blog

Cadeau inspiratie onder de 25 euro

Het vinden van het juiste cadeautje kan best een lastige opgave zijn. Daarom helpen wij jou graag op weg met leuke cadeau inspiratie voor de (soon to be) ochtendmensen in jouw omgeving.

1. Dear Good Morning Boek

We beginnen natuurlijk met het nummer 1 cadeau voor iedereen die hem nog niet heeft ;). Het OMG (Ongekend Magistraal Gevoel) in de ochtend wil je natuurlijk niemand onthouden. In Dear Good Morning deel ik het geheim achter succesvolle ochtendmensen in vier simpele stappen. Het Dear Good Morning boek kan je hier voor € 20,99 vinden.

2. Journal erop los

Wie gun jij meer energie en tijd voor zichzelf? Met de Dear Good Morning journal creëer je in 10 weken tijd de perfecte ochtendroutine. Door middel van opdrachten, tips, challenges en elke dag de journal in te vullen, zal diegene binnen no time meer tijd voor zichzelf hebben en met een lach uit bed springen. Deze journal gaat helpen meer uit het leven te halen en écht de ochtend te ownen. Een goed voornemen voor 2023 om te starten met journallen! De journal kost € 21,99 en vind je hier.

3. Maandabonnement voor de leukste ochtend community

Word lid van de leukste ochtend community van Nederland. Met meer dan 400 leden, de leukste en meest enthousiaste ochtendberichten, dagelijkse virtuele live lessen en motivatie waar je U tegen zegt. Klaar om met volle energie en positiviteit uit bed te springen? Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. Het is maandelijks opzegbaar, dus probeer het eens uit en geef de eerste maand van het lidmaatschap cadeau voor € 14,99!

4. I am a morning person t-shirt

Ken jij een echt ochtendgekkie? Dan is dit t-shirt het ideale cadeau om te geven! Verkrijgbaar op de site voor € 25,- in zwart, wit en grijs en in de maten S, M en L.

5. Dear Good Morning schoudertas

Bestel hier de super handige Dear Good Morning schoudertas voor € 12,50! Verkrijgbaar met de teksten ‘It’s a Dear Good Morning’ en ‘I am a morning person’!

dear good morning lunch beker

6. Ontbijt to go

Dit is het perfecte cadeau voor de ochtendmensen die liever tijd aan hun sportmoment in de ochtend besteden, dan aan hun ontbijt. Met deze mooie stijlvolle Mepal Lunchpot kan je yoghurt makkelijk meenemen onderweg. Door het aparte dekseltje aan de bovenkant kan je ook granola of fruit meenemen zonder dat het in aanraking komt met de yoghurt. Zo kan je op je werk heerlijk genieten van een vers ontbijtje. De Mepal Lunchpot kan je hier voor € 15,99 kopen.

Dear good morning Rcup

7. Voor de koffieliefhebbers

De rCUP is een koffiebeker gemaakt van wegwerp koffiebekers. Deze mooie to go koffiebeker is ideaal om mee te nemen onderweg of om een koffietje te halen bij jouw favoriete cafeetje om de hoek. Dit is het perfecte cadeau voor alle koffieliefhebbers. De rCup kan je hier voor € 22,95 kopen.

dear good morning dopper

8. Altijd dorst

De welbekende Dopper is een ideale waterfles. Deze mooie stalen variant heeft een stoere uitstraling. De Dopper kan je hier voor € 19,95 kopen. De grotere variant van deze stalen Dopper is 800 ml. De grote stalen Dopper is hier voor € 24,95 te koop.

9. In spin de bocht gaat in…

Touwtje springen is weer helemaal in! Wil je beginnen met bewegen, dan is het springtouw ideaal om te starten met sporten. Het springtouw kan je hier voor € 17,95 kopen.

dear good morning blue light bril

10. Blue light glasses

Het blauwe licht van onze mobiel, laptop en tv kan ervoor zorgen dat je niet in slaap valt. Door deze bril ‘s avonds te dragen terwijl je nog even op je mobiel zit of een film kijkt, filter je het blauwe licht. Zo kan je toch nog lekker in slaap vallen. De bril kan je hier voor € 11,95 kopen.

Dit zijn onze cadeautips. Ben je op zoek naar meer cadeau inspiratie? Neem dan eens een kijkje bij onze cadeautips boven de 25 euro. Heb je iets van deze lijst gekozen om cadeau te geven? Laat het ons dan hieronder in de reacties weten.

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: