4x CARDIO HIIT-TRAINING

Cardio HIIT-training

Wakker worden en meteen aan de slag met een cardio HIIT-training. Gewoon even een paar minuten knallen. Veel calorieën verbranden en… je bent klaar om echt actief te worden.

Waarom cardio?

Om je uithoudingsvermogen te verbeteren, niet meer en niet minder. Simpel as that! Merk je dat je hartslag snel omhoog gaat? Dan ben je goed op weg!

Als je een cardio HIIT-training maar goed genoeg en regelmatig genoeg uitvoert, verbetert je conditie sowieso. Nooit meer hijgen tijdens het rennen voor de trein, nooit meer moeite als je vier trappen omhoog moet. Chill!

Cardio in de ochtend vs. avond

Moet je onderstaande work-outs in de ochtend of juist in de avond uitvoeren voor het optimale resultaat? Als ochtendfreak hoopte ik natuurlijk dat in de ochtend het juiste antwoord zou zijn. In dit artikel over cardio in de ochtend zocht ik het voor je uit. Lees het nog snel even door voordat je aan de slag gaat (op het verkeerde moment).

Cardio HIIT-training 1

Voor deze work-out heb je niets nodig, behalve jezelf en wat ruimte. Geen excuus, want dit kan dus ook gewoon naast je bed. Vind de video hieronder en doe gezellig met ons mee. Pak je eigen playlist erbij als je muziek wilt en. KNALLEN MAAR!

Cardio HIIT-training 2

Downlaod DEARGOODHIIT

Download via bovenstaande button jouw persoonlijke HIIT-schema cardio. Print hem uit en hang hem ergens op waar je hem goed kan zien. Misschien wel op de deur van je woonkamer? Of je neem je het schema mee naar de sportschool? Het enige wat je nodig hebt is een bankje, stoep of stoel voor de dips.

Deze training bestaat uit drie rondes en elke ronde bestaat uit vijf oefeningen. In het schema zie je hoe vaak je elke oefening moet herhalen.

In het schema staat precies vermeld hoe lang rust je hebt tussen de oefeningen en na een volledige ronde. Merk je dat het te makkelijk is, neem je korter rust. En andersom. Daag jezelf uit en ontdek je progressie.

Cardio HIIT-training 3

Pak de Dear Good Songs-playlist erbij en ga aan de slag! Geniet van deze extra 5 minuten om fitter te worden, ready?

Cardio HIIT-training 4 (schema)

Deze training bestaat uit vier rondes en elke ronde bestaat uit vier oefeningen. Op het schema vind je precies hoe vaak of hoe lang je elke oefening moet doen. 

Downlaod DEARGOODHIIT

Laat vooral even weten wat je van de work-outs denkt! De work-outs zijn een zeer belangrijk onderdeel van Dear Good Morning, dus elke suggestie is welkom.

Kleine disclaimer: deze trainingen zijn niet speciaal voor jou op maat gemaakt, maar geven een indicatie van een gemiddeld trainingsschema. Als jij merkt dat de training te heftig is voor jouw lichaam, neem dan meer rust tussendoor en herhaal de oefeningen iets minder vaak. Het allerbelangrijkst is dat jij goed naar je lichaam luistert en stopt wanneer het niet goed voelt. Dear Good Morning is niet aansprakelijk voor eventuele blessures na het volgen van dit schema.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook leuk:

Extra motivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

De Dear Good Morning Shop

Lieve lezer, mijn website gebruikt als standaard de nodige functionele cookies. Om de site te kunnen verbeteren, functies voor social media te bieden, content te personaliseren en sporadisch een advertentie te tonen zijn meer cookies nodig. Je kunt mijn privacybeleid erop nalezen als je wilt.