Co-host bij Vitamin Well event

Wat was het gaaf om co-host te zijn op het Vitamin Well event. Tevens was ik ook hen event manager, wat inhield dat ik verantwoordelijk was voor de Nederlandse Influencers en daarnaast ook mocht meedenken met het thema, food en goodies. In deze blog vertel ik je alles over het event, inclusief foto’s en after movie!

Ik heb vorig jaar ook samengewerkt met Vitamin Well. Ik ben gek op het drankje, de mensen van het merk zijn tof én het bedrijf komt uit Zweden wat voor mij meteen een pluspunt is. Toen ze me vroegen als event manager voor een Nederlands event was ik daarom maar al te blij.

Vitamin Well is namelijk sinds kort eigenaar van een nieuwe smaak: WAKE UP. De frambozensmaak, waar ook cafeïne in zit, oftewel een goede kickstart. Na heel wat testen (samen met mijn vriend, want die is verslaafd aan Vitamin Well) en het lachen om de naam, want oh-dit-past-bijna-té-perfect-bij-mij, besloot ik natuurlijk dat ik ze heel graag wilde helpen.

Aan mij de eer dus om ze te helpen en dan vooral met de Nederlandse influencers markt, want wie nodig je uit? Dat is voor een buitenlands bedrijf nog erg lastig. Aangezien ik al honderd jaar in het vak zit, is het wat makkelijker voor mij om te zien wie ze het beste kunnen uitnodigen. Daarnaast mocht ik meedenken met de inhoud van het event en deed ik de volledige hosting op de dag zelf. Zie hieronder het fantastische resultaat.

Het Vitamin Well event: een korte impressie

Wat een geweldige dag was dit en wat was het geweldig om iedereen zo te zien bikkelen!! Vitamin Well, thanks voor deze leuke kans!

Check hier ook nog de vette after movie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook leuk:

Extra motivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

 • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
 • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
 • Altijd een persoonlijk bericht
 • Kortingen en extra win-acties

De Dear Good Morning Shop

 • Inpakservice scheurkalender Dear Good Morning cadeau kerst

  Inpakservice scheurkalender 2020

  19.95
  In winkelmand
 • Dear Good Morning e-book STAP 2 Eerder opstaan

  E-book – STAP 2: Eerder opstaan

  4.95
  In winkelmand
 • Dear Good Morning planner Ochtendroutine maken

  Planner – Ochtendroutine maken

  12.95
  Meer informatie
 • Dear Good Morning planners

  Planners combideal – 3 planners

  32.50
  Meer informatie

NIEUW

Door middel van 366 toffe one-minute-challenges krijg jij het hele jaar door steeds meer inzicht in je eigen leven, je dromen, je doelen en hoe je die kan omzetten in realiteit. 

Ben jij klaar om 2020 grondig aan te pakken? Koop dan nu alvast de scheurkalender zodat je vanaf 1 januari meteen kunt knallen. Ook leuk om cadeau te geven!

Wist je dat 1 minuut genoeg is om je ochtend met een lach te beginnen?

Lieve lezer, mijn website gebruikt als standaard de nodige functionele cookies. Om de site te kunnen verbeteren, functies voor social media te bieden, content te personaliseren en sporadisch een advertentie te tonen zijn meer cookies nodig. Je kunt mijn privacybeleid erop nalezen als je wilt.