Co-host bij Vitamin Well event

Vooral blijven lachen..

Wat was het gaaf om co-host te zijn op het Vitamin Well event. Tevens was ik ook hen event manager, wat inhield dat ik verantwoordelijk was voor de Nederlandse Influencers en daarnaast ook mocht meedenken met het thema, food en goodies. In deze blog vertel ik je alles over het event, inclusief foto’s en after movie!

Ik heb vorig jaar ook samengewerkt met Vitamin Well. Ik ben gek op het drankje, de mensen van het merk zijn tof én het bedrijf komt uit Zweden wat voor mij meteen een pluspunt is. Toen ze me vroegen als event manager voor een Nederlands event was ik daarom maar al te blij.

Vitamin Well is namelijk sinds kort eigenaar van een nieuwe smaak: WAKE UP. De frambozensmaak, waar ook cafeïne in zit, oftewel een goede kickstart. Na heel wat testen (samen met mijn vriend, want die is verslaafd aan Vitamin Well) en het lachen om de naam, want oh-dit-past-bijna-té-perfect-bij-mij, besloot ik natuurlijk dat ik ze heel graag wilde helpen.

Aan mij de eer dus om ze te helpen en dan vooral met de Nederlandse influencers markt, want wie nodig je uit? Dat is voor een buitenlands bedrijf nog erg lastig. Aangezien ik al honderd jaar in het vak zit, is het wat makkelijker voor mij om te zien wie ze het beste kunnen uitnodigen. Daarnaast mocht ik meedenken met de inhoud van het event en deed ik de volledige hosting op de dag zelf. Zie hieronder het fantastische resultaat.

Het Vitamin Well event: een korte impressie

Wat een geweldige dag was dit en wat was het geweldig om iedereen zo te zien bikkelen!! Vitamin Well, thanks voor deze leuke kans!

Check hier ook nog de vette after movie!

Dit vind jij vast ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra ochtendmotivatie in je MAILbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

  • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
  • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
  • Altijd een persoonlijk bericht
  • Kortingen en extra win-acties

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots