Co-host bij Vitamin Well event

Wat was het gaaf om co-host te zijn op het Vitamin Well event. Tevens was ik ook hen event manager, wat inhield dat ik verantwoordelijk was voor de Nederlandse Influencers en daarnaast ook mocht meedenken met het thema, food en goodies. In deze blog vertel ik je alles over het event, inclusief foto’s en after movie!

Ik heb vorig jaar ook samengewerkt met Vitamin Well. Ik ben gek op het drankje, de mensen van het merk zijn tof én het bedrijf komt uit Zweden wat voor mij meteen een pluspunt is. Toen ze me vroegen als event manager voor een Nederlands event was ik daarom maar al te blij.

Vitamin Well is namelijk sinds kort eigenaar van een nieuwe smaak: WAKE UP. De frambozensmaak, waar ook cafeïne in zit, oftewel een goede kickstart. Na heel wat testen (samen met mijn vriend, want die is verslaafd aan Vitamin Well) en het lachen om de naam, want oh-dit-past-bijna-té-perfect-bij-mij, besloot ik natuurlijk dat ik ze heel graag wilde helpen.

Aan mij de eer dus om ze te helpen en dan vooral met de Nederlandse influencers markt, want wie nodig je uit? Dat is voor een buitenlands bedrijf nog erg lastig. Aangezien ik al honderd jaar in het vak zit, is het wat makkelijker voor mij om te zien wie ze het beste kunnen uitnodigen. Daarnaast mocht ik meedenken met de inhoud van het event en deed ik de volledige hosting op de dag zelf. Zie hieronder het fantastische resultaat.

Het Vitamin Well event: een korte impressie

Wat een geweldige dag was dit en wat was het geweldig om iedereen zo te zien bikkelen!! Vitamin Well, thanks voor deze leuke kans!

Check hier ook nog de vette after movie!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek